S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chernobyl myöhästyy / Uutiset / pelaaja.fi

S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chernobyl myöhästyy

12.01.2022 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
1
S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chernobyl, S.T.A.L.K.E.R. 2, Heart of Chernobyl, S.T.A.L.K.E.R., GSC Game World,

S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chernobyl on kokenut mittavan lykkäyksen. Suosikkisarjan huhtikuulle tavoiteltu jatkaja on saanut uudeksi julkaisupäiväkseen 8. joulukuuta.

Kehittäjä GSC Game Worldin mukaan ylimääräiset kuukaudet tulevat tarpeeseen, jotta peli voitaisiin saada ulos halutussa kuosissa. Studiolla korostetaan varsinkin kattavan testauksen ja hiomistyön tärkeyttä, jotta pelaajille voitaisiin tarjota odotuksia vastaava kokemus.

Kehitteillä S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chernobyl  on pc:n ohella Xbox Seriesille. Tarkoituksena sen on ollut ilmestyä myös Game Passin tarjontaan julkaisussaan.

Lähde: S.T.A.L.K.E.R. (Twitter)

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Seppo_Hovi kuva
Seppo_Hovi

Tää peli ei tuu hiotussa kuosissa ulos myöhästytti ne sitä kuinka paljon tahansa. Aikasemmista stalkkereista call of pripyat tais olla ainut mikä oli julkasuhetkellä läpi pelattavissa ilman patcheja. Clear skyssä ei voinut edes alotuspaikasta matkustaa seuraavaan alueeseen, ku peli kysy haluakko matkustaa sinne, mutta englanninkielisessä versiossa ei voinu vastata kun ei, koska kyllä nappi puuttuu kokonaan. Selvästikkään enkku versiota ei oltu pelattu läpi ennen julkasua.

Nostoja