Star Citizen jatkaa voittoisaa joukkorahoituskulkuaan / Uutiset / pelaaja.fi

Star Citizen jatkaa voittoisaa joukkorahoituskulkuaan

28.11.2014 // Kirjoittanut: Jukka Moilanen
3

Joukkorahoitettu avaruussimulaatiopeli Star Citizen jatkaa miljoonarajojen rikkomista huimalla tahdilla.

Cloud Imperium Gamesin Star Citizen ylsi 61 miljoonan dollarin rajapyykkiin vain pari viikkoa sitten, mutta nyt pelillä on kasassa jo 63 miljoonan dollarin edestä joukkorahoitusta. Viimeisimmän miljoonarajan rikkominen tuo mukanaan jälleen uuden avaruusaluksen pelaajien ihasteltavaksi. 63 miljoonan dollarin myötä Star Citizeniin saapuvaa MISC Reliantia kuvaillaan mahdottoman sulavalinjaiseksi ja teknologiapainotteiseksi alukseksi.

Kaupankäyntiin ja avaruustaisteluihin keskittyvä Star Citizen on saanut menestyksekkään joukkorahoituksen myötä paljon uusia ominaisuuksia, kuten hahmon silmin kuvatun räiskintäpelimuodon, jota esiteltiin taannoin PAX Australia -tapahtumassa demon muodossa:

Kehityskaarensa aikana osissa testattavaksi julkaistun Star Citizenin odotetaan ilmestyvän virallisesti vuoden 2016 loppupuolella.

Lähde: Roberts Space Industries

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän onnistunyt kuva
onnistunyt

Tossa on jo montakymmentä miljoonaa potissa niin voisivat lopettaa tähän, ottaa rahat ja muuttaa johonki lämpimään.

Käyttäjän lindario kuva
lindario

Kihelmöi kiduttavasti skenaario, jossa runsaasti mielenkiintoisempi ja kunnianhinoisempi Elite: Dangerous olisi saanut nuo 63 milliä...

Käyttäjän Temesklk kuva
Temesklk
Lainaus käyttäjältä lindario

Kihelmöi kiduttavasti skenaario, jossa runsaasti mielenkiintoisempi ja kunnianhinoisempi Elite: Dangerous olisi saanut nuo 63 milliä...

Mjaa, mitä itse olen tuota Elite: Dangerousia tutkaillut niin aika kehnolta se näyttää. Tässä taas on todella paljon potentiaalia todella kovaksi avaruussimuksi, jos vain saavat valmiiksi joskus. Eikä SC:tä kunnianhimoisemmaksi kyllä enää helpolla pääse. Ehkä se fakta, että Star Citizen sai nuo rahat eikä Elite, kertoo mitä suurin osa pelaajista haluaa avaruussimulta. Toki jotkut pitävät varmasti Elite: Dangerousista enemmän.