Star Citizen -kehittäjä työstää realistista lakanamallinnusta / Uutiset / pelaaja.fi

Star Citizen -kehittäjä työstää realistista lakanamallinnusta

7.05.2022 // Kirjoittanut: Toimitus
8

Star Citizeniä kehittävä Cloud Imperium Games on kertonut uudesta työn alla olevasta ominaisuudesta.

Kymmenen vuotta sitten julkistettua peliä on parjattu pitkäksi venähtäneestä kehityskaaresta ja paikoin tarpeettoman pieniin yksityiskohtiin keskittymisestä. Uusin kehittäjäpäivitys ei ainakaan ole omiaan hälventämään pelaajien huolia kehityksen venymisestä.

Star Citizenin tukijoille lähetetyssä uutiskirjeessä Cloud Imperium Games kertoo kehittävänsä Squadron 42 -yksinpelitilan varalle realistista lakanafysiikkaa. Kehittäjien mukaan kyseessä on Squadron 42:n laadun kannalta olennainen ominaisuus.

– Tiesimme jo varhain, että saavuttaaksemme Squadron 42:lta odottamamme laadun, joutuisimme tekemään tutkimustyötä lakanoiden muodon muutoksista. Tämä työ on paraikaa käynnissä, ja onnistuessaan se sallii tekoälyn muuttaa petivaatteiden muotoa sänkyyn mennessään ja sieltä poistuessaan sekä nukkuessaan.

Uutiskirjeessä työtä kuvaillaan haastavaksi. Esimerkkinä haasteista kehittäjät nostavat esiin lakanoiden käyttäytymisen tekoälyhahmojen poistuessa sängystä hätätilanteessa.

Star Citizenin ja Squadron 42:n oli alun perin määrä ilmestyä vuonna 2014. Pelillä ei tällä hetkellä ole julkisuuteen paljastettua julkaisupäivämäärää.

Lähde: Cloud Imperium Games

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän N0b0 kuva
N0b0

Osaako joku selittää miksi tämä on "Kehittäjien mukaan kyseessä on Squadron 42:n laadun kannalta olennainen ominaisuus." ominaisuus? Olen peliä aika vähän pelannut, mutta omasta mielestä eikö kannattaisi tehdä peli 90% valmiiksi ja sitten vasta näitä kattoisi?

Käyttäjän Pelaaja 7 kuva
Pelaaja 7

Kai nekin tarvivat lisää rahaa elääkseen. Vai mitä?

Käyttäjän Augustus kuva
Augustus

Nyt nää jo trollaa.

Käyttäjän Haerski kuva
Haerski
Lainaus Augustus

Nyt nää jo trollaa.

Joo, tuli minullekin mieleen, että ei nämä enää voi olla tosissaan. Olisiko tämä heille tapa nostaa peli taas puheenaiheeksi, kun muuten on ollut aika kuivaa uutisrintamalla.

Tai mistäs sitä tietää millainen peitonheilutussimulaattori Squadron 42:sta oikeasti tulee.

Käyttäjän OsKu kuva
OsKu

Prioriteetit selkeästi kohdillaan.

Käyttäjän Angel of Death kuva
Angel of Death

Junnataan lakanoissa seuraavat pari vuotta ja aloitetaan taas nollasta kun seuraavan sukupolven kortit mahdollistavat vieläkin komeammat lakanat, toistetaan niin kauan kun rahat on loppu ja sitten taas myydään aluksia tai jotain...

Käyttäjän Kille kuva
Kille

No nyt on kohde oikea. Tämän halusin peliin satsanneena vilpittömästi tietää.

Jos oikein yrittävät, niin aluslakanoita, pussilakanoita, tyynyliinoja ja Squadron Action Set -lakanasettiin saa helposti vielä muutaman vuoden kehitystä ohjattua koronan jälkeen, ettei päivä käy pitkäksi. Vielä, kun saavat realistiset touhutipat ja menkkajäljet tämän jälkeen, niin avot.

Oikein odotan sitä hetkeä, kun näiden vuosien jälkeen peli julkaistaan ja ignorantit stupidot lentelee avaruuspelissä aluksilla, vaikka totuus on jossain lakanoissa.

Käyttäjän Balnazzard kuva
Balnazzard

Ei voi kun nauraa 🤣 mutta varmaan tämän ikuisuusprojekti vannoutunein fanikunta on innostuksesta haljeta tästäkin uutisesta. Muistan kun jokunen vuosi takaperin katsoin jotain Star Citizenin tai tämän Squadron 42:n "newest features" tilaisuutta niin fanit rupesivat riemuitsemaan/taputtamaan jopa siitä että peliin lisättiin mahdollisuus hypätä tai kiipeillä....tuntuu että tämän projektin rahoittajille kelpaa ihan kaikki ja kaikki pelistä julkisistetut uudet tiedot ovat "parasta ikinä"

Muistaakseni tälläkin sivustolla joku jaksoi vielä muutama vuosi sitten jokaista Star Citizen päivitystä hehkuttaa.

Tuntuu että tässä pelin kehityksestä vastaavalla henkilöllä on joko pakkomielle perfektionismiin joka osa-alueella tai sitten yritetään nyhtää loputtomasti rahaa typeryksiltä jotka ovat mehuissaan juuri tästäkin uutisesta...

Nostoja