Star Citizenin universumissa lennetään nyt ilmaiseksi – avaruussimulaattorin Free Fly -tapahtuma alkoi

Koiratappeluja ja Star Marine -räiskintää on taas saatavilla täysin maksutta.

16.2.2021 10:59

Cloud Imperium on ilmoittanut, että Star Citizen on taas ilmaiseksi pelattavissa tästä päivästä helmikuun 25. päivään saakka.

Free Fly -tapahtuma antaa maksuttoman pääsyn Star Citizenin Alpha 3.12:een ja läjään avaruusaluksia. Myös Arena Commander -pelitilan taistelulentokoneiden välinen lähietäisyydeltä käytävä ilmamittelö eli koiratappelu on maksuttomien kokemusten listalla. Ensimmäisen persoonan räiskinnän makuun puolestaan pääsee Star Marinen kautta.

Star Citizen lupaa yhdistää klassisen avaruussimulaatiopelaamisen rajoja venyttäviin grafiikoihin massiivisessa moninpeliasetelmassa. Pelaajat voivat vaihtaa roolia mielensä mukaan valiten esimerkiksi rahtikuljettajan, tutkimusmatkailijan tai vaikkapa lainsuojattoman saappaat. Kuita ja planeettoja tutkaillessa voi löytää tiensä erilaisiin kaupunkeihin ja maanalaisiin luolastoihin. 

Star Citizenin yksinpelitila Squadron 42 ei edelleenkään ole lähellä valmistumistaan. Cloud Imperiumin johtaja Chris Roberts lausahti joulukuussa 2020, että hän ei halua julkaista Cyberpunk 2077:n tavoin bugiseksi jäänyttä peliä.

Lähde: Cloud Imperium Games

Lisää luettavaa