Star Citizenin yksinpelikampanjan julkaisu tarkentui - beta tähtäimessä vuoden 2020 loppupuolella / Uutiset / pelaaja.fi

Star Citizenin yksinpelikampanjan julkaisu tarkentui - beta tähtäimessä vuoden 2020 loppupuolella

21.12.2018 // Kirjoittanut: Jukka Moilanen
6

Star Citizenin Squadron 42 -yksinpelikampanjaa ei tarvitse odottaa saapuvaksi ihan lähiaikoina.

Kehittäjä Cloud Imperium Gamesin pomo Chris Roberts on kertonut vuoden lopun päivityksessään studion suunnitelmista Star Citizenin varalle. Squadron 42:n julkisen tiekartan mukaan Star Citizenin yksinpelikampanja on määrä saada sisältönsä ja toiminnallisuuksiensa puolesta valmiiksi vuoden 2019 aikana. Vuoden 2020 alkupuolisko taas kuluu suunnitelmien mukaan alpha-testissä tasapainotuksen ja optimoinnin merkeissä, jonka jälkeen Squadron 42 saa viimeiset silaukset ennen julkaisua betatestissä.

28 kappaleeseen jaetun Squadron 42:n kehitysprosessin etenemistä voi seurata julkisen tiekartan avulla pelin verkkosivuilla.

Lähde: Cloud Imperium Games

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Audiovarmennus kuva
Audiovarmennus

Tuleekohan tästä ensimmäinen onnistunut early access peli. Eikun hetkinenen wreckfest oli jo sellainen. Kaikki, siis kaikki muut on ollut kellarikoodareiden keskeneräisiä räpellyksiä ja sellaiseksi jääneitä.

Käyttäjän edqe kuva
edqe

Erittäin hyvältä vaikuttaa. Nopeampaa aikataulua ei pystynyt odottamaan ottaen huomioon, että uusi lentomallinnus on tulossa vuoden alussa, FPS-mekaniikkoja puuttuu, tekoäly vaatii vielä paljon työtä, jne.

Kun katsoo Star Citizen PU ja Squadron 42 tiekarttoja niin vaikea olla innostumasta ensi vuoden sisällöstä, etenkin kun tietää missä Star Citizen PU Alpha 3.4 on jo nyt.

Star Citizen Alpha 3.4.0 LIVE.1028053 Patch Notes
Star Citizen Alpha 3.4.1 PTU.1029815 Patch Notes

Mitä nyt olen ehtinyt testaamaan Alpha 3.4 ja kaikkia vuosien mittaa julkaistuja testiversioita, niin ei voi olla kuin tyytyväinen Chris Robertsin visioon ja sen toteutukseen tähän mennessä.

Käyttäjän Heppulinen kuva
Heppulinen

Siihen asti saa muilta lampailta repiä rahaa.

Käyttäjän menu kuva
menu

Eli finaali sitten ehkä 2021

Käyttäjän edqe kuva
edqe
Lainaus menu

Eli finaali sitten ehkä 2021

No toivottavasti ei ainakaan yhtään sitä aikaisemmin.

Star Citizen PU:n testaaminen antaa varmastikin vieläkin tarkemman kuvan missä vaiheessa Squadron 42:n viimeistely etenee. Saa nähdä jos Squadron 42:sta tulee alpha tai beta -versioita testaukseen.

Käyttäjän HooCeeApina kuva
HooCeeApina

Jos tässä viitataan vuosikymmeneen 2020 niin sitten voi olla tottakin että ilmestyy ajoissa.

Nostoja