Avaruuseepos Star Citizenin yksinpelikampanjan julkaisuun on vielä pitkä matka, kehittäjä Cloud Imperium Games kertoo.

Studion perustaja Chris Roberts kertoo vuoden lopun tilannekatsauksessa, ettei studio ole vieläkään valmis esittelemään Squadron 42 -yksinpelikampanjaa julkisuudessa. Robertsin mukaan myöskään Squadron 42:n julkaisupäivästä ei anneta vihiä ennen kuin pelin laatu on riittävällä tasolla. Roberts viittaa kirjoituksessaan epäsuorasti myös Cyberpunk 2077:n julkaisuongelmiin mainitessaan, että tämän vuoden lopullakin on julkaistu pelejä ennen kuin ne olivat valmiita.

– Olen päättänyt, ettei meidän kannata esitellä Squadron 42 -pelikuvaa julkisesti tai keskustella julkaisupäivästä ennen kuin olemme lähempänä loppusuoraa ja luottavaisia jäljellä olevan ajan riittävyydestä pelin laadun varmistamiseen, Roberts kirjoittaa.

Alun perin Star Citizenin Kickstarter-kampanjassa esitellylle Squadron 42:lle on annettu aikaisemmin useampikin suunniteltu julkaisuajankohta, mutta julkaisupäivää on siirretty moneen otteeseen vuosien varrella. Vielä viime vuonna yksinpelin kerrottiin saapuvan betatestin muodossa vuoden 2020 aikana, mutta betasuunnitelmat päädyttiin hyllyttämään. Studio on sittemmin tyytynyt vain toteamaan, että Squadron 42 julkaistaan sitten, kun se on valmis.

Lähde: Cloud Imperium Games

Lisää luettavaa