Star Ocean -roolipelisarjan PlayStation 4 -osa saapuu Eurooppaan / Uutiset / pelaaja.fi

Star Ocean -roolipelisarjan PlayStation 4 -osa saapuu Eurooppaan

17.06.2015 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
1

Square Enix on vahvistanut tuovansa sekä Amerikkaan että Eurooppaan Star Ocean: Integrity and Fathlessness -toimintaroolipelin. Järjestyksessään viides Star Ocean -sarjan osa on tarkoitus julkaista vanhalla mantereella ensi vuoden puolella PlayStation 4 -version voimin.

Japanissa Integrity and Fathlessness nähdään jo tänä vuonna sekä PlayStation 4:llä että PlayStation 3:lla. Kun peli alkujaan viime huhtikuussa julkistettiin, kerrottiin juurikin PlayStation 3:n olleen nimenomaan pelin pääalusta. PlayStation 4 -versio uusimmasta Star Oceanista on siis käytännössä vain käännös vanhemman Pleikkarin versiosta.

Integrity and Fathlessnessin on kehittänyt japanilainen pelitalo tri-Ace, joka noin 20 vuotta sitten oli myös luomassa Star Ocean -sarjan ensimmäistä osaa Super Famicomille. Viimeksi täysin uusi Star Ocean -peli julkaistiin vuonna 2009, jolloin kauppoihin saatiin Star Ocean: The Last Hope.

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Kaze88 kuva
Kaze88

Neljäs osa ei oikein jaksanut innostaa aikanaan vaikka kakonen ja kolmonen tuli tykitettyä vaikka kuinka. Toivottavasti tämä ei ole ihan niin grindi ja hengetön kuin neljäs osa.

Nostoja