Star Wars Battlefront 2 saapui EA ja Origin Access -tilaajien testiin / Uutiset / pelaaja.fi

Star Wars Battlefront 2 saapui EA ja Origin Access -tilaajien testiin

9.11.2017 // Kirjoittanut: Jukka Moilanen
4
Star Wars Battlefront 2 saapui EA ja Origin Access -tilaajien testiin

Star Wars Battlefront 2 on saapunut EA:n tilauspalveluiden jäsenten ulottuville.

Pc:n Origin Accessin ja Xbox Onen EA Accessin jäsenet pääsevät Tähtien Sota -räiskinnän kimppuun niin moninpelin kuin yksinpelin muodossa. Peliä voi pelata kaikkiaan kymmenen tunnin ajan. Tarjolla on Star Wars Battlefront 2:n moninpeli kokonaisuudessaan, jonka lisäksi yksinpelikampanjaa päästään kokeilemaan muutaman tehtävän verran.

Star Wars Battlefront 2 saapuu myös muiden pelaajien käsiin 17. marraskuuta pc:llä, Xbox Onella ja PS4:llä. Deluxe Editionin omistajille peli avautuu 14. marraskuuta.

Lähde: Eurogamer

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän zappah kuva
zappah

Yksinpeli tässä eniten kiinnostaa mutta ei se ensimmäisen pelin moninpelikään huono ollut ja jos tässä on vielä lähellä Battlefield 1:stä niin varmasti toimii.

Eipä tätä silti ostaa jaksa kuin sitten joskus tarjouksesta jos sieltäkään. Yksinpelin takia voi EHKÄ 20 euroa maksaa jos se osoittautuu arvostelujen sun muiden perusteella sen arvoiseksi.

Yksinpeli-Star Wars taas olisi mennyt ehkä jopa uutena ostoon jos olisi vain ollut laadukas tekele. Mitä olisi voinut ihan hyvin ollakin. Vaan eipä voi mittän, sellaista me ei nähdä.

Käyttäjän Monco Carser kuva
Monco Carser

Melkein täällä :) Itsellä on ennakkotilaus vetämässä. Kaikki materiaali tähän mennessä antaa itselle hyvinkin laadukkaan kuvan, joten odotukset on korkealla, että tästä saadaan pelattavaa irtikin.

Käyttäjän snaketus kuva
snaketus

Jaahas, voisi laittaa Origin Access tilauksen voimaan. Päääsee demottamaan tämän kunnolla. Ja odotan kampanjan loppuun pelaamista sitten, kun tämä on kokonaan saatavilla Origin Access -tilauksella ellei sitä jostain syystä pysty pelaamaan tässä kokeilussa loppuun. Meinaan se tuskin kestää kymmentä tuntia. Mitään pointtia ostaa tätä.

Käyttäjän tontsa00 kuva
tontsa00

Ei siinä ole kuin 3 ekaa tehtävää kampanjassa, vaatii koko peliä jatkaakseen eteenpäin tarinaa.

Moninpeli taitaa olla kokonaan pelattavissa, en ole sitä vielä kokeillut.