Star Wars Battlefront II:n tulevaisuus tukeutuu ilmaiseen lisäsisältöön, tältä näyttää moninpeli / Uutiset / pelaaja.fi

Star Wars Battlefront II:n tulevaisuus tukeutuu ilmaiseen lisäsisältöön, tältä näyttää moninpeli

11.06.2017 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
6

Electronic Arts on valottanut hieman Star Wars Battlefront II:ta koskevia lisäsisältösuunnitelmiaan. Tarkoituksena sillä olisi tukea peliä tasaisin välein niin sanotuilla sisältökausilla, jotka tuovat siihen uutta ilmaista pelattavaa niin uusilla kartoilla, hahmoilla, ajoneuvoilla, pelitiloilla kuin varusteillakin.

Julkistus antaa ymmärtää, että ilmaiset sisältölisät olisivat Battlefront II:n ensisijainen laajenemistapa. EA ei ole kuitenkana kiistänyt, etteikö se olisi vielä myös myymässä ainakin jonkinlaista muuta sisältöä peliin.

Julkaisunsa Battlefront II saa 17. marraskuuta ja ensimmäinen joukko ilmaista sisältöä on odotettavissa joulukuussa Finn- ja Captain Phasma -hahmojen sekä Crait- ja D'Qar-alueiden muodossa. Alta voi katsastaa tuoreen pelin moninpeliä vilauttavan trailerin.

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän zappah kuva
zappah

Ei perhana! Tämä näyttää NIIIII-IN siistiltä! En odottanut hypeä mutta nyt se tuli. Ensimmäinenkin näytti hiton hyvältä ja tykkäsin betasta mutta jäi ostamatta. Tässähän piti olla sitä yksinpeliäkin? Mikäli näin on, niin viimeistään sitten tämä taitaa olla pakko hommata! Ja jos vielä on vähän parempi DLC-politiikkakin.

Vielä jos saa toivoa niin jotain SW-avaruuslentelyäkin voisi joskus tulla, pliiiiiis!

Voisi kyllä korkata BF1:n myös että ei ole kahta moninpeliä yhtä aikaa.

Käyttäjän Balnazzard kuva
Balnazzard

Lupaavaltahan se ensimmäinenkin DICE:n Battlefront näytti alkuun, mutta kun betaa pääsi pelaamaan, niin nopeasti kävi selväksi että peli jäisi ostamatta. Toivottavasti gameplayta ja kenttäsuunnittelua on paranneltu, mutta selvinnee sitten open-betassa. Se nyt ainakin nyt auttaa paljon, että nyt leffojen kaikki eri aikakaudet ovat mukana, DLC (pääosin?) ilmaista ja tietenkin se yksinpelikampanja....tosin jälkimmäinen ei se DICE:n vahvuus ole ollut ennenkään, mutta jos nyt kerrankin onnistuisi.

Käyttäjän Megaman kuva
Megaman

Prequelit YAAAASSs...KIITOS EA! Ennakkotilattu on. Tähän vielä kunnon PSVR kampanja päälle, kiitos!

Käyttäjän Wili kuva
Wili

Näyttää huikealta. Tulee ehdottomasti ostettua mikäli avaruudessa lentelyä voi harrastaa myös kaverin kanssa offline -tilassa.

Käyttäjän snaketus kuva
snaketus

Yksinpelikampanja jossa pääosissa varmaan hotein muija koskaan ja ilmaiset lisäsisällöt. Nyt kun eivät vaan keksisi mitään tapaa ryssiä tätä.

Käyttäjän Provenmental kuva
Provenmental

Yksinpelikampanja on kiva bonus, mutta moninpeli on se pihvi. Siksi toivon todella, että edellisen osan virheistä on oikeasti otettu opiksi. Livestream ei oikein riittänyt vakuuttamaan, tarvitsisin konkreettisempaa materiaalia joissa nämä epäkohdat ja niiden korjaukset käytäisiin perinpohjaisesti läpi. Arvosteluita ja omaa testiä odotellessa. Odotukset eivät ole järin korkealla, toiveet sitä vastoin ovat.

Nostoja