Star Wars Battlefront II vahvistettiin virallisesti / Uutiset / pelaaja.fi

Star Wars Battlefront II vahvistettiin virallisesti

30.03.2017 // Kirjoittanut: Jukka Moilanen
7

Star Wars Battlefront II ei varsinaisesti ollut salaisuus tähänkään päivään saakka, mutta nyt EA on vahvistanut pelin olemassaolon virallisesti.

Julkaisija on vahvistanut vuonna 2015 julkaistun Star Wars Battlefrontin seuraajan nimeksi Star Wars Battlefront II. EA paljasti lisäksi pelin logon, joka on nähtävissä jutun ylälaidassa. Ensimmäinen katsaus Star Wars Battlefront II:een saadaan Star Wars Celebration -tapahtumassa 15. huhtikuuta. Tapahtumassa esiteltävä traileri tulee saataville myös verkossa.

Star Wars Battlefront II:n julkaisuajankohtaa ei ole vielä paljastettu. Mikäli vanhat merkit pitävät paikkaansa, julkaistaan peli kuluvan vuoden joulumarkkinoille.

Lähde: EA

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän lindario kuva
lindario

Eivät voineet sitten antaa sille mitään muuta nimeä.

Käyttäjän zappah kuva
zappah

Ei kyllä ole ihme ettei kiinnosta nykyään ostella moninpelejä kun niitä on niin paljon. Mihinkään ei ehdi kunnolla perehtyä, joten tulee ostettua sitten vain ne, mitä oikeasti pelaakin. Itsellä se oli Gears 4, johon onkin tunteja mennyt taas monia. Tosin ostin myös Siegen kymmenellä eurolla ja BF1:n kahdella kympillä mutta eipä niitä ole edes ehtinyt testaamaan.

Sen lisäksi että moninpelejä on niin monia, tulee niitä myös itse pelisarjojen sisällä turhan usein ulos. Gears of War lienee yksi poikkeus tai ainakin tuntuu että sarjan osissa on oikeasti aikaa välissä.

Battlefront vaikutti ihan kivalta räiskinnältä mutta jätin sen ostamatta ja eipä tuota enää huvita ostaa tässä vaiheessa.

Käyttäjän Lenniluupää kuva
Lenniluupää

Kovasti tota odottelen. Ykköstäkin tulee vielä välillä pelattua.

Käyttäjän Balnazzard kuva
Balnazzard

Jos saisivat yksinpelikampanjasta tehtyä mielenkiintoisen, niin voisi tämän ehkä joskus hankkia...jos kuitenkin yksinpeli on totaallisen tylsää räiskintää botteja vastaan ja moninpeli on samaa paskaa kuin mitä ensimmäinen osa, niin ei kiitos.

Käyttäjän taistelujake kuva
taistelujake

Jos tässä ei ole clooni sotia niin en osta ja ei kyllä kiinnosta melkein yhtään tuo uusi trilogiakaan koska episodi7 oli niin heikko ja kyllä se oli huono saman juonenkierrätyksen takia.

Käyttäjän Megaman kuva
Megaman

tässä on parasta olla TÄYSI VR kampanja, tai on helvetti irti

Käyttäjän gurgi kuva
gurgi
Lainaus käyttäjältä Megaman

tässä on parasta olla TÄYSI VR kampanja, tai on helvetti irti

Ja jos sellainen herkku on, niin sen on paree olla olematta mitään Sonyn rahastettua ja ajastettua yksinoikeuspaskaa.

Nostoja