Star Wars Battlefront -kehittäjät uhkaavat rikkoa internetin pelikuvavideollaan / Uutiset / pelaaja.fi

Star Wars Battlefront -kehittäjät uhkaavat rikkoa internetin pelikuvavideollaan

14.04.2015 // Kirjoittanut: Jukka Moilanen
17
Star Wars Battlefront -kehittäjät uhkaavat rikkoa internetin pelikuvavideollaan

Ruotsin räiskintäpeliveteraanistudio DICE uhkaa rikkoa Internetin Star Wars Battlefrontin uudella pelikuvavideollaan.

Studio on kiusoitellut Twitterissä odottavaa pelikansaa Star Wars Battlefrontin perjantaina julkaistavalla ensimmäisellä pelikuvavideolla. Kehittäjien mukaan luvassa on jotain todella huikaisevaa, ja kenttäsuunnittelija Dennis Brännvallin mukaan peli tulee tosiaan näyttämään yhtä hyvältä kuin pelikuvavideo antaa ymmärtää.

Star Wars Battlefrontia odottavien pelaajien ei tarvitse luottaa pelkästään kehittäjien ylistykseen, sillä pelikuvaa on esitelty myös suljettujen ovien takana ennen perjantain julkista ensiesitystä. Twitter-käyttäjä Tidux väittääkin päässeensä jo tutustumaan Star Wars Battlefrontiin, ja hänen reaktionsa vaikuttaa vähintäänkin innostuneelta:

Lähde: Twitter

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Shoric kuva
Shoric

Toivottavasti näin tapahtuu : )

Käyttäjän JNyknn kuva
JNyknn

Pelikuvaa näkisin enemmän kuin mielelläni, onhan Battelfront ainoa tällä vuosikymmenellä julkaistava räiskintäpeli, josta olen etukäteen innoissani.

Käyttäjän Billet kuva
Billet
Lainaus käyttäjältä JNyknn

Pelikuvaa näkisin enemmän kuin mielelläni, onhan Battelfront ainoa tällä vuosikymmenellä julkaistava räiskintäpeli, josta olen etukäteen innoissani.

Sama vika, mutta jotenkin on sellainen tunne että käy kuin bf:lle ryssitään heti alussa...ja sitten vasta 1-vuoden jälkeen peli on sellainen kuin sen pitäisi olla. Eli ensimmäiset versiot olalal beta.

Käyttäjän zappah kuva
zappah

Ei ole aiemmin juurikaan tämä peli innostanut kun en ole aiempiin Battlefronteihin tutustunut ja muutenkaan en kauheasti räiskintää pelaa mutta ihan mielenkiinnolla odotan mitä tuleman pitää.

Viimeisin pelaamani loistava SW-peli oli Dark Forces II tai joku sen lisälevy, joten olisi jo aikakin saada tästä aiheesta lisää hyvää kamaa. Ne uudemmat hyvät aiheen pelit eivät taas ole kiinnostaneet genreltään.

Käyttäjän Shanghai Kid kuva
Shanghai Kid

Odotan kyllä tätä peliä tällä hetkellä eniten! Pelottaa vaan toisaalta tämä hypettäminen, kun viime aikoina moni hypetetty peli jota odottanu kovasti, on osoittautunut melko pettymykseksi. Ja en todellakaan haluaisi pettyä tämän kohdalla....

Käyttäjän lindario kuva
lindario

Jostain syystä eniten innoissani on pelin yksinpelikamppanjasta. Star Wars -teemainen sotilasräiskintä kun on nääs jo muksusta asti ollut unelmana.

Käyttäjän MastaKillah kuva
MastaKillah

SOON!

Käyttäjän Hyndeman kuva
Hyndeman

Oli kakku sitten päältä kaunis tai ei, niin toivottavasti peli toimii Day One alkaen.

Käyttäjän Malone kuva
Malone

Niin, se kaikkien aikojen hienoin ja paras peli on aina vaan tulossa, eikä mikään jo aiemmin julkaistu pääse lähellekään. Samana päivänä kun tää Battlefront julkaistaan, niin se seuraava jeesus siirtyy listan kärkeen. On se ihmisen mieli yhdistettynä markkinointikoneistoon aika jännä.

Käyttäjän YritaEdes kuva
YritaEdes

Ainahan sitä sanoa saa, lopullinen ei luultavasti ole lähelläkään luvattua.

Nostoja