Star Wars Battlefront laajenee pian ilmaiseksi The Force Awakensin hengessä – tätä on luvassa / Uutiset / pelaaja.fi

Star Wars Battlefront laajenee pian ilmaiseksi The Force Awakensin hengessä – tätä on luvassa

30.11.2015 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
1

Star Wars Battlefrontiin jo pitkän aikaa lupailtu ilmainen lisäsisältöpaketti Battle of Jakku on pian täällä. Nyt tiistaina 1. joulukuuta pelin ennakkotilaajien pitäisi alkaa päästä käsiksi kyseiseen uuteen sisältöön, kun taas kaikille muille se avautuu käyttöön ensi viikolla 8. joulukuuta.

Battle of Jakkun saapumisen myötä Electronic Arts on nyt paljastanut hieman pelikuvaa tulevasta. Videolla esittelyn saavat molemmat laajennukseen kuuluvat uudet kartat, jotka taustoittavat, mitä Star Wars: The Force Awakens -elokuvassa nähtävällä Jakku-planeetalla tapahtuikaan heti Jedin paluu -leffan tapahtumien jälkeen. Samalla esille nostetaan hieman myös Battle of Jakkun uutta 40 pelaajan Turning Point -pelitilaa, jossa kapinallisten tarkoituksena olisi tiukan aikarajan sisällä valloittaa joukko kartalta löytyviä strategisia pisteitä, kunnes imperiumi on kukistettu lopullisesti.

Uudet kartat kantavat nimiä Graveyard of Giants ja Goazan Badlands. Jälkimmäiseksi mainittu tukee niin Blast-, Drop Zone-, Droid Run-, Cargo-, Hero Hunt- kuin myös Heroes vs. Villains -tiloja. Graveyard of Giantsissa yhteen voidaan ottaa vuorostaan Supremacyn, Walker Assaultin ja Fighter Squadronin sekä myös juurikin Turning Pointin merkeissä.

Lähde: EA

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän zappah kuva
zappah

Tuo DLC kyllä edelleen näyttää hienolta. Paremmalta kuin se kenttä, jota pelasin betassa. En siis (ehtinyt/jaksanut/tms) pelannut kuin yhtä pelimuotoa ja täten en myöskään nähnyt sitä isomman porukan meininkiä lumikentässä (Hoth?).