Star Wars Battlefront sivuuttamassa The Force Awakens -lisäsisällön

Electronic Artsin suunnitelmissa ei ole poiketa suuremmin alkuperäisestä Tähtien sota -trilogiasta Star Wars Battlefrontia laajentaessaan.

27.12.2015 14:14

Marraskuussa julkaisunsa saanut uusi Star Wars Battlefront -peli ei ole välttämättä saamassa ollenkaan suoraan Star Wars: The Force Awakens -elokuvaan liittyvää lisäsisältöä.

Electronic Artsin virallinen Tähtien sota -aiheinen Twitter-tili on jouluviikon aikana toitottanut uteliaille faneille, että yhtiön aikeena on keskittyä ainakin toistaiseksi pelin kanssa nimenomaan vain alkuperäiseen Tähtien sota -trilogiaan. Jos faneja kiinnostaa siis kokea The Force Awakensin tai jopa Tähtien sota -esiosien tapahtumia pelimuodossa, on heidän toistaiseksi käännyttävä muun kuin EA:n uusimman Battlefront-tuotoksen puoleen.

Tarkoituksena EA:lla on ollut julkaista Battlefrontia varten vielä ensi vuonna sekä ilmaisia sisältöpäivityksiä että myös ainakin neljä erilaista maksullista lisäsisältöpakettia. Näiden mukana peli on laajenemassa niin uusilla kartoilla kuin pelitiloillakin sekä samalla myös uusilla hahmoilla ja varusteilla. Peliä varten onkin myynnissä parhaillaan jo noin 50 euron hintainen kausikortti, joskin tietysti uutta sisältöä on vielä mahdollista ostaa peliin myöskin ihan yksitellenkin.

Tähän mennessä Star Wars Battlefront on laajentunut kertaalleen jo ilmaiseksi Battle of Jakku -nimisellä pikkulisärillä. Se toi peliin kaksi uutta karttaa ja yhden uuden pelitilan, jotka sijoittuvat The Force Awakensissa nähdylle Jakku-planeetalle. Tapahtumiltaan Battle of Jakku ei pohjautunut kuitenkin uuteen Tähtien sota -leffaan, vaan toimi sen sijaan eräänlaisena siltana Jedin paluun ja The Force Awakensin välillä.

Lähde: IGN

Lisää luettavaa