Star Wars Battlefront suuntaa taivaalle uudella pelikuvatrailerilla – myös SW: TOR esillä / Uutiset / pelaaja.fi

Star Wars Battlefront suuntaa taivaalle uudella pelikuvatrailerilla – myös SW: TOR esillä

5.08.2015 // Kirjoittanut: Johanna Puustinen
5
Star Wars Battlefront suuntaa taivaalle uudella pelikuvatrailerilla

Electronic Arts hemmotteli Tähtien sota -faneja urakalla aamuisessa Gamescom-lehdistötilaisuudessaan.

Star Wars: Battlefront -räiskintää kehittävä DICE paljasti tilaisuudessa virallisesti pelin Fighter Squadron -ilmataistelutilan. Fighter Squadronissa vastakkaiset joukkueet kisaavat keskenään siitä, kuka saa ammuttua alas eniten aluksia. Kahdenkymmenen pelaajan ilmataistoja ryydittävät ympärillä pörräävät tekoälyalukset, ja taivailla nähdään ikonisia sotakoneita X-Wingeistä itse Millenium Falconiin.

Alla olevan trailerin taistot käydään DICEn tyhjästä rakentamalla Sullust-planeetalla. Sullustia ei ole aiemmin nähty missään Tähtien sodan universumiin kuuluvassa tekeleessä, joten hetki on historiallinen niin faneille kuin kunnian saaneelle DICEllekin.

Star Wars Battlefrontista nähtiin tilaisuudessa myös toinen, yleishyödyllisemmän katsauksen peliin tarjoava traileri, jonka voi katsoa alta. Peli julkaistaan 19. marraskuuta PlayStation 4:lle, Xbox Onelle ja pc:lle.

Myös BioWaren pitkäikäinen massiivimoninpeli Star Wars: The Old Republic sai hetkensä parrasvaloissa. Pelin tähän mennessä suurin tarinalaajennus, episodimuotoinen Knights of the Fallen Empire, saapuu lokakuun lopulla, ja se nähtiin lavalla upouuden trailerin saattelemana. 

Peliin maksullisena jäsenenä viimeistään Gamescomin aikana liittyvät saavat erikoisbonuksena uuden kumppanihahmon, asetaituri Nico Okarrin. Lisää uudesta laajennuksesta voi lukea täältä.

Lähde: Star Wars Battlefront, Star Wars: The Old Republic

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän snaketus kuva
snaketus

Battlefront tulee kyllä olemaan yksi peli mihin voi vähäksi aikaa menettää muun elämän. Sen verran kovaa iski se alpha versio jo. Myös tuo SWTOR laajennus täytyy tykittää läpi. SWTOR paras yksinpeli MMO. Hieno vuosi olla Star Wars -nörtti.

Käyttäjän Mavors kuva
Mavors

Aikamoinen "Darth Vader gameplay" :D Ei näkynyt juuri mitään muuta kun pieni vilaus äijästä.

Käyttäjän Galactus kuva
Galactus

Jää ostamatta kun ei ole yksinpeliä. En näe järkeä ostaa konsolipeliä jonka pelaamisesta täytyy maksaa kuukausimaksua.

Käyttäjän realOG kuva
realOG

Planeetalta ei olis voinu enempää odottaa, näyttää ihan perus tyhjänpäiväseltä EA:lta <3 Volat ehkä seivaa sen 60%

Käyttäjän Teppo-Man kuva
Teppo-Man
Lainaus käyttäjältä snaketus

Battlefront tulee kyllä olemaan yksi peli mihin voi vähäksi aikaa menettää muun elämän. Sen verran kovaa iski se alpha versio jo. Myös tuo SWTOR laajennus täytyy tykittää läpi. SWTOR paras yksinpeli MMO. Hieno vuosi olla Star Wars -nörtti.

yksinpeli mmo ok

Nostoja