Star Wars Battlefront tekee poikkeuksen sääntöön – peliin ei laisinkaan mikromaksuja / Uutiset / pelaaja.fi

Star Wars Battlefront tekee poikkeuksen sääntöön – peliin ei laisinkaan mikromaksuja

6.10.2015 // Kirjoittanut: Johanna Puustinen
9
Star Wars Battlefront tekee poikkeuksen sääntöön – peliin ei laisinkaan mikromak

Ensi kuussa ilmestyvä Star Wars Battlefront ei huoli tosielämän valuuttaa pelin sisällä.

GameSpot-pelisivustolle antamassaan haastattelussa pelin suunnittelujohtaja Niklas Fegraeus vakuuttaa, että kaikki pelin sisäinen valuutta tullaan ansaitsemaan vain ja ainoastaan pelaamalla. Monien mikromaksuja hyödyntävien pelien tapaan Battlefrontissa käytetään useampaa erilaista valuuttaa, mutta yhtäkään niistä ei voi näillä näkymin ostaa oikealla tosielämän rahalla.

Vaikka mikromaksuttomuus ei itsessään kanna valtavaa uutisarvoa, on tieto iloinen yllätys monille peliä kehittävän DICEn Battlefield-sarjaan tutustuneille. Battlefield 4 sisältää mikromaksumahdollisuuden Battlepack-pakettien muodossa, ja moista povattiin menneistä oppineena myös Battlefrontiin.

– Perusidea on, että mitä enemmän teet pelissä, sitä enemmän valuuttaa ansaitset. Mukana on myös muita ansaintatapoja, kuten pieniä haasteita ja palkintoja, Fegraeus selittää suurpiirteisesti haastattelussa.

Pelaamisen palkitseva valuuttajärjestelmä antaa omistautunemmille tähtisankareille mahdollisuuksia toteuttaa itseään verkossa. Kovalla työllä ansaitut roposet voi Fegraeusin mukaan laittaa vaikkapa uuteen pelattavaan alienrotuun, joka varmasti erottuu edukseen ihmissotilaiden massoista.

Star Wars Battlefront ilmestyy 20. marraskuuta pc:lle, PlayStation 4:lle ja Xbox Onelle.

Lähde: GameSpot, Eurogamer

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Jolle kuva
Jolle

Yay.

Käyttäjän Demppa kuva
Demppa

No voi hitsi, mä olisin ainaki halunnu pumpattavan Creepion ratsukseni ja samaan aikaan neljätoista valosapelia huidottavaksi.

Mahtava juttu kyllä että ison yhtiön peli pyrkii tällaiseen, nyt kaikkien näiden Destiny ja MGSV mikromaksu-uutisten aikana.

Käyttäjän Angel of Death kuva
Angel of Death

Peli ei itsessään kiinnosta tarinan puuttumisen takia tippaakaan, mutta mikromaksuhelvettien aikaukaudella tekisi mieli ostaa kappale pelkästään tukeakseni mikromaksuttomuutta.

Käyttäjän zappah kuva
zappah

Mikromaksuja ei pitäisi olla missään pelissä, joka maksaa peruspelin verran. Mikäli niitä on, pitäisi myös pelin hinta olla alhaisempi. Hyväksyn myös sen, että mikromaksuilla saa vain kosmeettisia lisiä, kunhan se jää siihen.

Käyttäjän Billet kuva
Billet
Lainaus käyttäjältä Demppa

No voi hitsi, mä olisin ainaki halunnu pumpattavan Creepion ratsukseni ja samaan aikaan neljätoista valosapelia huidottavaksi.

Mahtava juttu kyllä että ison yhtiön peli pyrkii tällaiseen, nyt kaikkien näiden Destiny ja MGSV mikromaksu-uutisten aikana.

Sanos muuta, ropsit ea:lle siitä...

Käyttäjän snaketus kuva
snaketus

Ostan jo yksin tämän takia ja lisäbonusta on pelin täysin puhki pelaaminen. Star Wars kickerit iskee päälle jo tässä leikkauksesta tulleena sairaalapedillä maatessakin!

Käyttäjän JNyknn kuva
JNyknn

Jaa, no hyvä näin, mutta täytyy myöntää, ettei mikromaksullisuus käynyt edes mielessäni. Kenties olen pelannut liian vähän AAA-pelejä lähiaikoina...

Käyttäjän realOG kuva
realOG

Kiitos

Käyttäjän Rifian_1 kuva
Rifian_1

:) hieno! Oli kyllä mukava pelata betassa kun ei tarvinnut. miettiä ettei tuotakaan saa auki kun ostamalla vaan. :)

Nostoja