Star Wars Battlefront -videolla kymmenen minuuttia pelikuvaa / Uutiset / pelaaja.fi

Star Wars Battlefront -videolla kymmenen minuuttia pelikuvaa

14.09.2015 // Kirjoittanut: Jukka Moilanen
8
Star Wars Battlefront -videolla kymmenen minuuttia pelikuvaa

Star Wars Battlefront -pelisarjan seuraavasta osasta on saatu uutta pelikuvaa ihmisten ilmoille.

EA DICEn kehittämä Star Wars Battlefront on paraikaa suljetussa testivaiheessa, joten uusi video ei suoranaisesti edusta lopullista tuotosta. Star Wars Battlefrontia esittelevä pelivideo tarjoaa kuitenkin nähtävästi vilauksen kesällä paljastetusta Walker Assault -pelimuodosta. Hoth-planeetalle sijoittuvalta kentältä tallennetulla videolla nähdään räiskinnän lomassa nimittäin elokuvasarjasta tutut massiiviset AT-AT -kävelijät hyökkäämässä kapinallisten asemia kohtia.

Star Wars Battlefront julkaistaan 20. marraskuuta pc:lle, Xbox Onelle ja PS4:lle. Pelin pariin on kuitenkin mahdollista päästä jo ensi kuussa, kun Star Wars Battlefrontin betatesti pyörähtää käyntiin.

Lähde: Youtube

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän zappah kuva
zappah

No jooh. Joku aika sitten vielä kiinnosti jonkin verran mutta enää ei taida riittää edes SW-ympäristöt sun muut. Aika tylsältä tuo näyttää ja mieluummin pelailen vaikka 1943:sta taikka Bad Company 2:sta.

Käyttäjän Majur1 kuva
Majur1

Näyttää edelleen todella hyvältä. Itse ainakin odotan innolla. Ehkä tässä ei tule olemaan yhtä laajoja kenttiä kuin Battlefieldeissä, mutta silti toiminta näyttää erittäin mielenkiintoiselta. Star Wars on silti edelleen suurin syy, miksi olen näin innoissaan tästä. Vasta kun peliin pääsee itse käsiksi, voi oikeasti sanoa onko tästä pitkäaikaiseen hupiin. Betaa odotellessa :)

Käyttäjän OsKu kuva
OsKu

Näyttäähän tuo hyvältä, mutta kyllä kunnon yksinpelikampanjakin olisi kelvannut. Moninpeliräiskintöjä ei nykyään juuri jaksa kovin kauaa.

Käyttäjän Majur1 kuva
Majur1
Lainaus käyttäjältä OsKu

Näyttäähän tuo hyvältä, mutta kyllä kunnon yksinpelikampanjakin olisi kelvannut. Moninpeliräiskintöjä ei nykyään juuri jaksa kovin kauaa.

DICEn tekemä yksinpeli? Ei kiitos :D

Hyvä vaan, että ovat käyttäneet kaiken aikansa loistavan moninpelin tekemiseen. Eivätkä keskittyneet yhtään epäolennaiseen. BF4:n yksinpelikin oli sellasta pakkopullaa, joka oli vain pakko pelata P90:n takia :D

Visceralin Star Wars todennäköisesti on tehty pelkästään yksinpelin ehdoilla, joten eiköhän sieltä ensi vuodeksi saada sellainenkin :)

Käyttäjän snaketus kuva
snaketus

Taannoinen suljettu alphatesti vakuutti sen verran, että tulen tykittämään peliä oikein kunnolla kunnon Star Wars kickereissä, kun uusi leffakin tulee. Onneksi itsellä ei ole aiempien Battlefront pelien taakkaa laskemassa tämän pisteitä, jep en ole koskaan pelannut aiempia, enkä ole juuri paljoakaan pelannut edes Battlefield -pelejä. Joten en ehkä suhtaudu tähän niin kyynisesti, kun jotkut muut ja oma kokemukseni siinä alphassa oli nautinnollinen.

Käyttäjän Am To Us kuva
Am To Us

En ole aiemmin pelannut paljoakaan Battlefieldejä, mutta kyllä sen verran kova SW -fani olen, että marraskuun koittaessa allekirjoittanut katoaa tyystin fiilistelemään mm. Hothin upeita maisemia. Ja varmaan tunnelman ollessa kohdallaan saatan tirauttaa pari miehistä nostalgia kyyneltä. Ja kyllä, odotukseni peliä kohtaan ovat kovat, suorastaan yliampuvat.

Käyttäjän snaketus kuva
snaketus

Sitten kyllä perse repee ainakin kolmesta kohtaa, jos EA lykkää tätäkin pc:llä! Need for speedit viä menee konsolillakin vaikka se 30fps ja alle ärsyttää jo nyt, mutta ammuskelut ja varsinkin nämä moninpelit tarvii hiiren kätöseen.

Käyttäjän OsKu kuva
OsKu
Lainaus käyttäjältä Majur1

DICEn tekemä yksinpeli?

Mjoo, täytyy myöntää ettei Battlefieldien yksinpelit ole olleet siitä parhaimmasta päästä, mutta kyllä ne on silti tullut pelattua läpi. Mirror's Edge myös todistaa sen, että DICElla on potentiaalia tehdä ihan hyviä yksinpeliäkampanjoita myös. Star Warsissa kun aina erityisesti se juoni on melko tärkeä osa kokemusta, räiskintä ym. on vaan hauskaa lisää. Kyllähän tätäkin varmaan kutenkin jonkun aikaa jaksaa netissä hakata, mutta itsellä ei vaan nykyään tunnu riittävän aika tai keskittyminen moninpeleihin kovin kauaa.