Star Wars Battlefrontissa räiskitään 12 kartalla, kurkista pelin kulisseihin / Uutiset / pelaaja.fi

Star Wars Battlefrontissa räiskitään 12 kartalla, kurkista pelin kulisseihin

5.05.2015 // Kirjoittanut: Jukka Moilanen
6
Star Wars Battlefrontissa räiskitään 12 kartalla

Star Wars Battlefrontia työstävä DICE on tarjonnut eilen vietetyn Star Wars -päivän kunniaksi kurkistuksen loppuvuodesta ilmestyvän räiskinnän kulissien taakse.

Kehittäjien uudessa blogipäivityksessä perehdytään Star Wars Battlefrontin pelialueiden kehitykseen. Tuttujen Endorin metsäplaneetan ja jäisen Hothin rinnalle haluttiin tuoda kokonaan uusia nähtävyyksiä, ja valinta päätyi lopulta Jedin paluussa nimeltä mainittuun laavaplaneetta Sullustiin. Sullustin virkaa Star Wars Battlefrontin kehittäjille sai toimittaa Islanti, jonka karut maisemat tarjosivat otollisen ympäristön laavaplaneetan varalle.

Blogipäivityksessä paljastetaan lisäksi tarkempia yksityiskohtia Star Wars Battlefrontin sisällöstä. Pelin kerrotaan sisältävän 12 moninpelikarttaa, mutta tarjolla on enemmänkin alueita erillisten tehtävien muodossa. Osan kartoista kerrotaan soveltuvan Walker Assault -pelimuodon mittaviin taisteluihin toisten ollessa parhaimmillaan intiimimmässä lähitaistelussa.

Star Wars Battlefrontin Sullust-planeetan maisemat ovat tarjolla myös taustakuvien muodossa lähdelinkissä.

Lähde: DICE

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän lindario kuva
lindario

Yksinpeli ei sitten sentään täysin alistettu samoissa moninpelikentissä bottien jahtailuksi. Hyvältä alkaa muutenkin näyttää.

Käyttäjän Wili kuva
Wili

Jaha. Eli odotellaan sitä täysversiota, joka sisältää about 20 karttaa, plus muut DLC herkut.

Käyttäjän Jarppa kuva
Jarppa

Jos kaikki 12 kenttää ovat oikeasti hyviä, toisin kuin ehkä puolet mitä BF2:n kentistä oli niin eiköhän noissa ensi hätään ole aivan tarpeeksi pelaamista.

Käyttäjän Jaskatron kuva
Jaskatron

Ei galatic conquestia, ei saa minun rahojani

Käyttäjän Dremora90 kuva
Dremora90

Parempi olla se instant action mukana eli single player matseja botteja vastaan...

Käyttäjän Portable kuva
Portable

Ihan mukiinmenevä määrähän tuo on. Varsinkin jos kentät itsessään ovat laadukkaita. Voisin kuvitella että jos peliin olisi lisätty juonellinen yksi peli, niin karttojen määrä voisi olla pienempi.

Nostoja