Star Wars Eclipse paljastui Detroit- ja Heavy Rain -kehittäjiltä – koe High Republic -aika ensimmäistä kertaa videopelinä

Luvassa haarautuva tarina nyt galaksin ulkokehällä.

20.12.2021 08:13

Uusi Tähtien sota -peli Star Wars Eclipse on paljastunut LucasArts Gamesilta sekä Detroid: Become Humanin viimeisimpänä tehneeltä Quantic Dreamilta.

Peliä kuvaillaan toimintaseikkailuksi, jonka on ranskalaispelitalolle tyypillisesti määrä koostua haarautuvista ja näin ollen siis usealla eri tavoilla koettavissa olevista tapahtumista. Eclipse sijoittuu ensimmäisenä pelinä galaktisen tasavallan huippuhetkiä käsittelevään High Republic -aikaan, joka koetaan useamman hahmon näkökulmasta.  Kullakin näistä kerrotaan olevan omat erikoiskykynsä ja roolinsa, jotka pelaajan päätöksien kautta voivat vaikuttaa galaksin ulkokehällä vallitsevaan rauhaan.

Alustoja tai julkaisuajankohtaa Star Wars Eclipselle ei ole vielä annettu. Pelin kerrotaankin olevan vielä varsin varhaisessa kehitysvaiheessa. Työn alla se on sekä Quantic Dreamin pariisilaisessa että montrealilaisessa toimipisteessä.

Ohessa julkistustraileria ja ensimmäisiä taidekuvia.

Lähde: Star Wars (kotisivu)

Lisää luettavaa