Star Wars -faniprojektit jatkuvat seuraavaksi Star Wars: Dark Forcesin uusioversiolla / Uutiset / pelaaja.fi

Star Wars -faniprojektit jatkuvat seuraavaksi Star Wars: Dark Forcesin uusioversiolla

18.03.2019 // Kirjoittanut: Joonas Pikkarainen
7

LucasArtsin vuonna 1995 julkaisema räiskintäpeli Star Wars: Dark Forces on saanut fanin tekemän faniprojektin, joka päivittää tuotoksen Unreal Engine 4:lle.

Obsidianille työskentelevän Jason Lewisin sydänprojekti on ollut kehitteillä vuosia, joskin hänen alkuperäisenä tarkoituksena oli toteuttaa ainoastaan Tähtien sodasta tuttu Mos Eisley osaksi omaa taideprojektia. Tuotos on sittemmin laajentunut muutaman fanin tekemäksi Star Wars: Dark Forces -uusioversioksi, josta Lewis on julkaissut kuvia omalla ArtStation-tilillään.

Miehen alkuperäisestä Mos Eisley -projektista on julkaistu lisäksi pelattava demo Docking Bay 94, jossa pääsee vapaasti tutkimaan Tatooinen kuuluisaa kaupunkia ja kiertelemään Millenium Falconissa. Demossa ei ole kuitenkaan yhtään vihollista, joten kaupunki on siltä osin autio, mutta siitä näkee hyvin, millaista jälkeä tiimi saa aikaiseksi.

Projektin löytänyt YouTube-kanava BlueDrake42 esittelee demon antia tarkemmin alla olevalla videolla.

Kyseinen kanava vastasi myös taannoin ilmaantuneesta fanin tekemästä Star Wars Episode 1: Racer -uusioversiosta, joka päivittää vuonna 1999 julkaistun ajopelin nykypäivään.

Lähde: Kotaku, ArtStation, DRK

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Kuros kuva
Kuros

No jumalauta. Toivottavasti ylttää kuluttajille asti. Hyviä muistoja.

Käyttäjän Rokkijani kuva
Rokkijani

Tästä jo ihan kukkaroa raottaisi!

Käyttäjän Pohjalaanen kuva
Pohjalaanen

Toivottavasti kirves ei heilu.

Käyttäjän edqe kuva
edqe

Tämän videon perusteella ei vielä vakuuta, vaan pitäisi tottakai nähdä kunnon pelivideota. Toisaalta, ehkeivät puhtaat räiskintäpelit jaksa oikein kiinnostaa enää ylipäätänsä.

Käyttäjän snaketus kuva
snaketus

Tuon Racerin ihan oikea kunnolla tehty moderni remake kelpaisi. Tuhlasin vähän turhan monta tuntia elämästäni siihen silloin nuoruudessa... Joten voisin tuhlata lisääkin.

Käyttäjän zappah kuva
zappah

No onhan ne Battlefrontitkin hienon näköisiä. Sisältöäkin pitäisi vain olla. Battlefronteista puuttuu se yksinpelisisältö ja tästä muuten hienosta faniprojektista kaikki pelillinen kama.

Käyttäjän Billet kuva
Billet
Lainaus Rokkijani

Tästä jo ihan kukkaroa raottaisi!

Raottaisin taatusti :p,
Olisi ostolistan kärjessä jos sattuu pääsemaään hyllylleasti siis kaupan.