Star Wars Jedi: Fallen Order päivittyi isosti – uusia ilmaisia lisähaasteita tarjolla / Uutiset / pelaaja.fi

Star Wars Jedi: Fallen Order päivittyi isosti – uusia ilmaisia lisähaasteita tarjolla

4.05.2020 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
1
Star Wars Jedi: Fallen Order, Fallen Order, star wars, Tähtien Sota, Respawn Entertainment

Näin toukokuun 4. päivä vietetään jälleen kansainvälistä Tähtien sota -päivää, minkä kunniaksi Star Wars Jedi: Fallen Order on vastaanottanut mojovan päivityksen.

Tuoreen päivityksen suurin tähti on New Journey+ -tila, joka avautuu koettavaksi pelin läpäisyn jälkeen. Se mahdollistaa pelin aloittamisen alusta kaikilla siihen asti kerätyillä kosmeettisilla esineillä ja lisää myös pääsyn niin sanottuun Meditation Training -ominaisuuteen.

Meditation Training tuo mukanaan kokonaisen joukon uusia taisteluhaasteita peliin. Sisäänsä se kätee niin kehittäjien rakentamia valmiita koettelemuksia, joilla voi avata lisäkuoseja BD-1-droidille, minkä ohella luomaan pääsee myös omia haasteitaan. Niin sanottu Battle Grid -editori antaa mahdollisuuden sekä kohdattavissa olevien vihollisten, erilaisten ympäristöjen että käytössä olevien muuttujien valitsemiseen.

Noin muuten mukaan on saatu myös lisää kosmeettisia esineitä, kuten päähenkilö Calille puettavan inkvisiittoripuvun sekä mahdollisuuden käyttää punaista valomiekkaa. Bugejakin on korjattu ja käytettävyyttä viilattu mahdollistamalla esimerkiksi nappien rämpyttämistä vaativien hetkien skippaamisen ja tekstin skaalaamisen.

Yksityiskohtainen esittely muutoksista on tarjolla lähdelinkissä.

Lähde: EA Star Wars

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän SpagettiSalaatti kuva
SpagettiSalaatti

Oi juku.

Olisi ollut kiva saada nämä jo heti kättelyssä, mutta hyvä, että tulevat ollenkaan. Mikään ei olisi estänyt Respawnia jättämästä New Game+:aa kokonaan väliin. Heti takaisin asennukseen.