Star Wars Jedi: Fallen Order paljastui PS5:lle ja Xbox Seriesille – ilmainen vanhan sukupolven version omistaville / Uutiset / pelaaja.fi

Star Wars Jedi: Fallen Order paljastui PS5:lle ja Xbox Seriesille – ilmainen vanhan sukupolven version omistaville

29.04.2021 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
0
Star Wars Jedi: Fallen Order, Star Wars, Fallen Order, EA, Respawn Entertainment, Disney, Tähtien sota,

Respawn Entertainmentin kiitelty Tähtien sota -viiltely Star Wars Jedi: Fallen Order on matkalla virallisesti PlayStation 5:lle ja Xbox Seriesille. Uusia versioita voidaan odotella saataville vielä kesän aikana ja ne ovat ilmaisia, jos pelin omistaa jo ennestään saman konsoliperheen sisällä vanhemmalla sukupolvella.

Hirveästi yksityiskohtia uusista versioista ei vielä ole saatu. Tähtien sodan virallisella kotisivulla luvataan kuitenkin, että luvassa on useampia teknisiä viilauksia.

Jo aiemmin jo saatavilla olevia PS4- ja Xbox One -versioita on päivitetty kertaalleen ottamaan paremmin ilo irti uuden sukupolven konsoleiden taaksepäinyhteensopivuudesta.

Star Wars Jedi: Fallen Order sai alun perin julkaisunsa marraskuussa 2019 ja murskasi nopeasti julkaisija Electronic Artsin odotukset myynneillään. Vuosi sitten pelin myyntien raportoitiin ylittäneen kymmenen miljoonan kappaleen rajan. Huhujen mukaan jatko-osa olisikin parhaillaan työn alla.

Lähde: Star Wars (kotisivu)

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Nostoja