Star Wars -klassikot Jedi Knight II: Jedi Outcast ja Jedi Academy saapuvat PS4:lle ja Switchille / Uutiset / pelaaja.fi

Star Wars -klassikot Jedi Knight II: Jedi Outcast ja Jedi Academy saapuvat PS4:lle ja Switchille

5.09.2019 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
2
Star Wars, Jedi Knight II, jedi Outcast, Jedi Academy, Lucasfilms, Disney, Aspyr, 24. syyskuuta, Kyle Katarn

Disney ja Lucasfilm ovat tehneet yllättävän julkistuksen koskien paria rakastettua Tähtien sota -peliklassikkoa. Sekä Jedi Knight II: Jedi Outcast että Jedi Knight: Jedi Academy ovat matkalla nimittäin PlayStation 4:lle ja Switchille.

Kaksikosta ensimmäisenä uusiojulkaisun saa Jedi Knight II, joka ilmestyy käännösstudio Aspyrin kehittämä uusille alustoille 24. syyskuuta. Jedi Academy seuraa perässä vuorostaan alkuvuodesta 2020.

Lucasfilm lupaa, että pelien tuoreet käännökset tukevat yksinpelaamisen lisäksi moninpeliä ja käyttävät hyödykseen modernisoituja kontrolleja. Switchilla jedeilemään päästään vielä gyroskooppipohjaisen liikkeentunnistuksenkin voimin.

Lähde: Star Wars

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän zappah kuva
zappah

Entä ne kaksi aiempaa ja toisen lisäosa? Itsellä on ainakin Dark Forces II:sta ja lisäristä paremmat muistikuvat ja fiilikset. Outcastia olen muistaakseni pelannut muuta Academysta en ole täysin varma. Epäilen että olisin koska noista olin silloin innostunut kun ne löysin mutta tosiaan muistan vain ne Jedi Knight -sarjan alkupään teokset paremmin ja parempina.

Käyttäjän OsKu kuva
OsKu

Upeaa!

Nostoja