Star Wars: Knights of the Old Republic II sai mittavan yllätyspäivityksen / Uutiset / pelaaja.fi

Star Wars: Knights of the Old Republic II sai mittavan yllätyspäivityksen

21.07.2015 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
3

Obsidian Entertainmentin kymmenvuotias roolipeli Star Wars: Knights of the Old Republic II on saanut uuden mittavahkon päivityksen Steamissa.

Päivityksen myötä peli on ensinnäkin käännetty nyt virallisesti pelattavaksi sekä Mac- että Linux-koneille. Samalla mukaan peliin on ujutettu myös tuki niin peliohjaimille, 5K-näytöille, laajakuvalle, Steam-saavutuksille, Steamin pilvitallennuksille kuin myös Steam Workshopille.

Välittömästi Steam Workshopin kautta saataville on virallisesti tuotu myös kehuttu pelimodi The Sith Lords Restored Content Mod. Sen imuttelu voikin olla suositeltavaa, sillä se sekä korjaa pelin teknisiä ongelmia että myös tuo pelattavaksi joukon sisältöä, joka alunperin oli leikattu pois pääpelin normaalista versiosta.

Osuvasti uuden päivityksen saapumisen myötä peli on Steamissa parhaillaan 25 prosentin alennuksessa maksaen näin ollen 7,49 euroa.

Lähde: IGN, Steam

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän JNyknn kuva
JNyknn

Jaa, että Linux-versio? Taidanpa ostaa joskus. Harmi vain, ettei ykkösosaa saa Linuxille, tosin kenties se toimisi Winen kautta.

Käyttäjän snaketus kuva
snaketus

Kunpa eka osakin saisi samanlaisen kohtelun. Ei tarvisi kikkailla niin pirusti nykykoneella pelatessa.

Käyttäjän edqe kuva
edqe

Tuli testattua SteamOS:llä ja tuntui toimivan moitteettomasti. Joutuu kuitenkin ensin pelata KOTOR 1 ajatuksella läpi, ennen kuin jatkan tämän pelin kanssa. Winellä sitä aikaisemmin pelasin.

Nostoja