Star Wars: Knights of the Old Republic II sai mittavan yllätyspäivityksen

Kymmenvuotias roolipeliklassikko Star Wars: Knights of the Old Republic II on saanut uuden päivityksen Steamissa. Näin ollen peliin on tuotu muun muassa läjä uusia ominaisuuksia, minkä ohella sitä voi pelailla nyt myös Mac- ja Linux-koneillakin.

21.7.2015 18:24

Obsidian Entertainmentin kymmenvuotias roolipeli Star Wars: Knights of the Old Republic II on saanut uuden mittavahkon päivityksen Steamissa.

Päivityksen myötä peli on ensinnäkin käännetty nyt virallisesti pelattavaksi sekä Mac- että Linux-koneille. Samalla mukaan peliin on ujutettu myös tuki niin peliohjaimille, 5K-näytöille, laajakuvalle, Steam-saavutuksille, Steamin pilvitallennuksille kuin myös Steam Workshopille.

Välittömästi Steam Workshopin kautta saataville on virallisesti tuotu myös kehuttu pelimodi The Sith Lords Restored Content Mod. Sen imuttelu voikin olla suositeltavaa, sillä se sekä korjaa pelin teknisiä ongelmia että myös tuo pelattavaksi joukon sisältöä, joka alunperin oli leikattu pois pääpelin normaalista versiosta.

Osuvasti uuden päivityksen saapumisen myötä peli on Steamissa parhaillaan 25 prosentin alennuksessa maksaen näin ollen 7,49 euroa.

Lähde: IGN, Steam

Lisää luettavaa