Star Wars: The Old Republic puksuttaa yhä – ensimmäinen uusi laajennus kolmeen vuoteen paljastui / Uutiset / pelaaja.fi

Star Wars: The Old Republic puksuttaa yhä – ensimmäinen uusi laajennus kolmeen vuoteen paljastui

14.04.2019 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
1

BioWare ja Electronic Arts ovat vahvistaneet pitkästä aikaa uuden lisäosan massiiviroolipeli Star Wars: The Old Republiciin. Vanhaan tasavaltaan palataan syyskuussa Onslaughtilla, johon pääsevät ilman lisäveloituksia käsiksi kaikki pelistä kuukausimaksua maksavat pelaajat.

Lisäyksinä Onslaught esittelee The Old Republiciin kaksi uutta planeettaa, korotuksen kokeneen tasokaton, lisää kykyjä ja uudet Flashpoint- ja Operation-tehtävät. Uudistuksiin luettavat taktiset esineet ovat tuomassa myös vaihtelua pelaamiseen, sillä niiden on määrä auttaa muovaamaan pelihahmojen pelityylejä.

Tarinan osalta keskiössä nähdään taas galaktisen tasavallan ja Sith-imperiumin välienselvittely. Matka vie niin sodan turmelemaan Corelliaan, Dxunin viidakoihin, Menk-Sha-tankkausasemalle ja uuden kuninkaan saaneeseen Onderoniin.

Viimeksi Star Wars: The Old Repuclic näki isomman lisäosan loppuvuodesta 2016. Kyseessä oli Knights of the Eternal Throne. Alunperin peli julkaistiin joulukuussa 2011.

Lähde: Star Wars: The Old Republic (kotisivu)

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Angel of Death kuva
Angel of Death

Tilaus on ollut päällä vaikka ei ole tullut pelattua juuri ollenkaan, uusi lisäri olisi ihan pätevä syy palata pelin pariin. Killat oli jo tyhjenemässä silloin kun jätin pelin vähemmälle, joten eipä mahda paljon porukkaa niistä enää löytyä.