Star Wars -päivä laukaisi paahtoleivät sotimaan avaruuteen / Uutiset / pelaaja.fi

Star Wars -päivä laukaisi paahtoleivät sotimaan avaruuteen

4.05.2015 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
0

Höperön sanaleikin kautta syntynsä saanut niin sanottu Tähtien sota -päivä on täällä taas. Pitkin toukokuun 4. päivää ihmiset ympäri maailmaa ovat jälleen pyrkineet juhlistamaan suositun viihdebrändin olemassaoloa kukin omalla tavallaan, mihin tällä kertaa on ottanut nyt osaa myös brittistudio Bossa. Studion viimeisiin peli I am Bread on saanut nimittäin maanantaina uuden päivityksen, jonka teemaa ei ole erityisen hankala arvata.

Uudella päivityksellään I am Bread on laajentunut kokonaan uuden pelitilan muodossa. Siinä missä peli keskittyy tavanomaisesti kömpelön leipäviipaleen ohjastamiseen läpi erilaisten likaisten huoneiden, laukaisee uusi pelitila paahtiksen nyt avaruuteen, jossa sitä odottavat täysin uudet haasteet. Ensimmäistä kertaa koskaan paahtoleivän on nimittäin aika osallistua avaruustaisteluihin, joissa ei laseria kannata säästellä.

Toiminnassa uuden pelitilan voi nähdä alta löytyvästä videosta. Pelitilan pitäisi olla koettavissa täysin ilmaiseksi, mikäli hallusta löytyy vain kopio I am Breadista.

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Nostoja