Star Wars -rooliseikkailu Uprising sitoo yhteen Jedin paluun ja The Force Awakensin / Uutiset / pelaaja.fi

Star Wars -rooliseikkailu Uprising sitoo yhteen Jedin paluun ja The Force Awakensin

6.06.2015 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
5

Disney on julkistanut jälleen yhden Tähtien sota -universumiin sijoitetun mobiilinimikkeen. Uusin tulokas on roolipeliksi kuvailtu Star Wars: Uprising, jonka on määrä valottaa hieman, mitä Tähtien sodan maailmassa tapahtuikaan Jedin paluu- ja The Force Awakens -elokuvien välissä.

Uprising on kalifornialaisen Kabam-studion käsialaa ja sitä on ollut työstämässä esimerkiksi Star Wars: The Old Republicin vanha luova johtaja Daniel Erickson. Pelissä pelaajat pääsevät rakentamaan oman Tähtien sota -sankarinsa, jolle sitten kerätään tasoja ja varusteita erilaisia yhteistyötä ja yksinpeluuta tukevia tehtäviä tekemällä.

Täysin selvää ei vielä ole, minkä tyyppistä toimintaa peli tarkalleen tarjoaa. Uprisingia on kuvailtu tähän mennessä lähinnä reaaliaikaisesti toimivaksi luolastoseikkailuksi, ja sen kotisivuilta löytyvä pienen pienen pieni ruutukaappaus vihjaa pelin olevan jonkin verran velkaa ainakin Diablolle.

Star Wars: Uprising tulee saapuessaan olemaan ilmaiseksi pelattava peli. Kehittäjät kuitenkin lupaavat, ettei pelissä tapahtuvaa etenemistä tulla rajoittamaan keinotekoisesti, vaan kaikki pelin mikromaksut keskittyvät lähinnä lisävarusteiden hankintaan liittyviin asioihin.

Lähde: Disney, Eurogamer, Wired

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän frozen kuva
frozen

olisipa mahdollisuus että ei tarvitsisi nähdä näitä mobiili ilmoituksia ollenkaan :)

Käyttäjän JNyknn kuva
JNyknn

Melkein jo innostuin, mutta tietenkin piti olla mobiilipeli. Eikä minulla edes ole mobiililaitetta, joka jaksaisi tätä pyörittää. Pyh.

Käyttäjän lindario kuva
lindario

Jotain vastaavanlaista kaipaisin konsoleille ja pc:lle. Jos kerta mukana on Kotorien luojia, niin pyöräyttäisivät vaikkapa Knights of the New RepublicinXD

Käyttäjän Sefriol kuva
Sefriol
Lainaus

Kehittäjät kuitenkin lupaavat, ettei pelissä tapahtuvaa etenemistä tulla rajoittamaan keinotekoisesti, vaan kaikki pelin mikromaksut keskittyvät lähinnä lisävarusteiden hankintaan liittyviin asioihin.

Ja varusteet eivät sitten vaikuta mitenkään pelin etenemiseen? Vähän veikkaan toisin. Star Wars ei ole pitkään aikaan saanut hyvää lisenssipeliä ja hieman epäilen, että tällä panostuksella liityttäisiin joukkoon.

Sanon tämän vielä kaverina, jonka mielestä SWTOR oli genressään hyvä peli. Harmi vain, että siinä genressä pelkkä hyvä ei riitä.

Saa nähdä onko edes Battlefrontista mihinkään. Itse en ainakaan EA:seen tai Diceen luota sitten pätkääkään.

Käyttäjän Demppa kuva
Demppa

Harmi että mobiilipeli, mutta tarinapuolelta kiinnostaa ainakin roimasti. Vielä kun ehtisi sarjakuvatkin lukea...ja ne kaikki kirjat tilailla...