Star Wars: Squadrons liihottaa nyt ensitrailerilla – tähtihävittäjien puikkoihin päästään lokakuussa / Uutiset / pelaaja.fi

Star Wars: Squadrons liihottaa nyt ensitrailerilla – tähtihävittäjien puikkoihin päästään lokakuussa

15.06.2020 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
8
Star Wars Squadrons, Star Wars, Tähtien Sota, Squadrons, Motive, EA Motive, tähtihävittäjä, ilmataistelu, julkaisupäivä

Viikonloppuna nimellisesti jo paljastettu Star Wars: Squadrons on näin maanantain myötä julkistettu kunnollisemmin. Nähtäville on tuotu niin pelin debyyttitraileri kuin joukko ensimmäisiä yksityiskohtia.

Tulossa on tietysti tähtihävittäjien lentämiseen keskittyvä peli, jonka on luonut aiemmin Star Wars Battlefront II:n tukikehittäjänä toiminut Motive Studios. Se sijoittuu ajallisesti Jedin paluu -elokuvan jälkimeininkeihin ja tarjoaa ensimmäisen persoonan lentelytoimintaa niin yksinpelikampanjan kuin 5 vastaan 5 -tyylisen moninpelin merkeissä. Moninpelissä räiskiminen tapahtuu sekä vastapuolen lippulaivan tuhoamiseen keskittyvän Fleet Battles- kuin suoremman toiminnan merkeissä tapahtuvan Dogfights-tilan merkeissä.

Menestyksestä pelaajia palkitaan uudenlaisilla kosmeettisilla ja pelillisillä kustomointimahdollisuuksilla sekä titteleillä. Näillä säätämään pääsee esimerkiksi aseistustaan sekä koneistoaa. EA lupaa, että kustoimointiosio ansaitaan nimenomaan vain pelaamisen kautta.

– Loimme tämän pelin kaikille Tähtien sota -faneille, jotka ovat koskaan unelmoineet liitämisestä galaksin läpi heidän suosikkitähtihävittäjässään. Olemme Motiven ja Lucasfilmin yhteistyönä onnistuneet luomaan korkealuokkaisen tähtihävittäjäkokemuksen autenttisella tarinalla, joka kutsuu Tähtien Sota -fanit tutkimaan galaksin ennennäkemättömiä kolkkia omassa aluksessaan, Squadronsin luova johtaja Ian Frazier toteaa.

Ensimmäinen näyte Star Wars: Squadronsin pelikuvasta saadaan osana perjantaina 19. kesäkuuta noin kello 2.00 käyntiin pyörähtävää EA Play -verkkolähetystä.

Star Wars: Squadrons tuodaan PlayStation 4:lle, Xbox Onelle ja pc:lle lokakuun 2. päivä. Peli tukee alustojen välistä moninpeluuta sekä virtuaalitodellisuusvisiirejä ja saadaan pc:llä myyntiin niin Origin-kauppaan, Steamiin kuin Epic Games Storeen.

Lähde: EA

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän zappah kuva
zappah

Aivan yllättäen tästä on noussut itselle hype! Olen kyllä tiedostanut kaipuuni Rogue Squadronin tyyppiseen peliin mutta nyt kun tämä tuli, tuli mukana myös aivan odottamaton hype!

Jalat pysyy kuitenkin maassa niin kauan että saadaan vähintään pelikuvaa mutta kovin korealtahan tuo näytti mitä pikaisesti hyppelin videon läpi (pelikuvan toivossa siis ennen uutistekstin lukemista).

Varmuuden vuoksi odottelen kyllä arviotkin ja mikäli keskittyy enemmän moninpeliin jättäen yksinpelin vain kuriositeetiksi, niin kaupan hyllylle jää. Kunnon kampanja ja hyvät arvosanat niin kaupassa käynti on hyvin varma. Esimerkiksi sinänsä melko nopeasti läpäistävä Ace Combat 7 oli ihan ok pituinen kampanjaltaan ja pelasinkin sen vuoksi pelin läpi neljä kertaa. Ace Combat 7:ssa on siis 20 tehtävää, joiden pituudet about kymmenestä minuutista reilusti yli puoleen tuntiin. Rogue Squadronissa oli muuten 16 tehtävää ja en muista pitäneeni peliä liian lyhyenä ainakaan silloin.

Käyttäjän Monco Carser kuva
Monco Carser

Toivottavasti tulee hyvä. VR:llä olisi maukasta 😬

Käyttäjän Megaman kuva
Megaman

AH täysi PSVR support. Rukouksiimme on vastattu!

Käyttäjän SenSSi kuva
SenSSi

Pcvr/psvr crossplay 👍

Käyttäjän Speedy kuva
Speedy

Eikö tässä ole siis yksinpeli kampanjaa?? No ei tarvi vieläkään tukea EAta siis.🤷‍♂️

Käyttäjän Riepu kuva
Riepu
Lainaus Speedy

Eikö tässä ole siis yksinpeli kampanjaa?? No ei tarvi vieläkään tukea EAta siis.🤷‍♂️

Kannattaa ihan lukeakin se uutinen. Saatat yllättyä ;)

Käyttäjän Augustus kuva
Augustus

Tää alko kiinnostelemaan. Viimesestä lentosimusta on jo aikaa. Tie Fighteria, Wing Commander kolmosta ja Red Baronia tuli kyllä pentuna pelattua aika huolella. Aika kaivella joystick esiin kohta... ja oculus rift.

Käyttäjän Speedy kuva
Speedy
Lainaus Riepu

[quote="Speedy"]Eikö tässä ole siis yksinpeli kampanjaa?? No ei tarvi vieläkään tukea EAta siis.🤷‍♂️[/quote]Kannattaa ihan lukeakin se uutinen. Saatat yllättyä ;)

Hupsis. Lukihäiriö iski näköjään.😂

Nostoja