Star Wars -tähdestä Solid Snakeksi – Metal Gear Solid -elokuvan pääroolin esittäjä on vahvistumassa / Uutiset / pelaaja.fi

Star Wars -tähdestä Solid Snakeksi – Metal Gear Solid -elokuvan pääroolin esittäjä on vahvistumassa

4.12.2020 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
2
Oscar Isaac, Metal Gear Solid, elokuva, Jordan Vogt-Roberts

Sony Picturesilla työn alla oleva Metal Gear Solid -elokuva vaikuttaa saaneen tähtensä. Elokuvasivusto Deadline raportoi lähteisiinsä vedoten, että Solid Snaken roolin olisi nappaamassa haltuunsa Tähtien sota- ja Dyyni-tähti Oscar Isaac.

Isaac ilmaisi aiemmin viime vuonna olevansa kiinnostunut roolista.

Metal Gear Solid -elokuvasta on puhuttu kohtuu aktiivisesti jo viimeiset kahdeksan vuotta. Sen ohjaajaksi on jo pidemmän aikaa ollut kiinnitettynä Kong: Pääkallosaaren tekijä Jordan Vogt-Roberts ja myös samaisen leffan kynäilijä Derek Connolly. Connollyn luomuksiin lukeutuvat myös esimerkiksi Safety Not Guaranteed, Jurassic World sekä Detective Pikachu. Hän työsti myös Star Wars: The Rise of Skywalkerin alkuperäistä ja käyttämätöntä Duel of the Fates -käsikirjoitusta, joka on nyttemmin vuotanut verkkoon.

Minkäänlaista aikataulua Metal Gear Solid -elokuvan valmistumiselle ei ole vielä annettu. Jo vuonna 2018 sen käsikirjoituksen hehkuttiin olleen valmis.

Päivitys 5.12.: Ohjaaja Vogt-Roberts on sittemmin alkanut jakaa Twitterissä suurella volyymilla Metal Gear Solid -elokuvaa koskevia Oscar Isaac -uutisia. Isaacin paikka elokuvassa alkaa olla siis käytännössä varma.

Lähde: Deadline

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän j-urski kuva
j-urski

Nice.

Käyttäjän Galactus kuva
Galactus

Ihan hyvä valinta. Ohjaaja on laittanut yhteiskuvan Isaacin kanssa Twitteriin.

Nostoja