Star Wars: The Force Unleashed jatkuu / Uutiset / pelaaja.fi

Star Wars: The Force Unleashed jatkuu

30.09.2008 // Kirjoittanut: Eemeli Rekunen
32

Star Wars: The Force Unleashedin tarina saa jatkoa pian. LucasArts on paljastanut julkaisevansa lisäsisältöä The Force Unleashedin yksinpelikampanjaan. Tulossa ladattavaksi on uusi tehtävä, joka jatkaa pelin juonta. Ennen tätä ladattavaksi kuitenkin ilmestyy uusia pukuja ja hahmoja, kuten Luke Skywalker ja Obi-Wan Kenobi.

LucasArts ei ole vielä paljastanut lisäsisältöpakettien hintoja. Paketit ilmestyvät ladattavaksi loppuvuoden aikana sekä PlayStation 3:lle, että Xbox 360:lle.

Lähde: CVG

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Jonttu_ kuva
Jonttu_

Yeah! :D Peli on todella hyvä (minun mielestä) ja nämä menee heti ostoon kun ne julkaistaan. Tämä on todella hyvä asia!!! :D

Käyttäjän Reventon kuva
Reventon

Obi1:n ja Luken lisäksi lisäsisällön mukana tulee pelatavien hamojen osalta myös Kit Fisto ja Ki-Adi-Mundi. Kerroimpahan jos jotakuta kiinnostaa enemmänkin :)

Käyttäjän Newfriikki577 kuva
Newfriikki577

Mitä! ei ilmaista päivitystä??

Käyttäjän Intrasigent kuva
Intrasigent

Ei ainaskaan yhtään huono homma. Alkuperäisessä pelissä oli potentiaalia ja tarina ainaski kuuleman mukaan hyvä. Toivotaan vaan, ettei tohon kamppanjaan tulevat "juonen jatkeet" olis turhan keinotekosii... Jos LucasArts oikeesti aikoo tukea peliä jollain halvalla, kohtuu hyvällä lisäsisällöllä vois itekin uudelleen harkita, jos ton kävis kaupan hyllyltä noutamassa. ;)

Käyttäjän Jonttu_ kuva
Jonttu_

Ja jos haluaa tietää vielä enemmän kuin tuon mitä Reventon sanoi, kyseinen level on kaiketi Coruscantiin sijoittuva, jeditemppeliin :D

Käyttäjän Luffy kuva
Luffy

Kiva uutinen, ottaen huomioon että pelin melkeinpä varmasti jossain vaiheessa hankin. On saanut sen verran pelaajilta kehuja, vaikkei arvostelumenestys ollutkaan. Ja pelkästään se paljon kehuttu juoni kiehtoo niin pakko kai se on kokea itse!

Käyttäjän Snakeleader kuva
Snakeleader

Nuo tarinaa jatkavat lisätehtävät kyllä kuulostavat hyvältä. Juuri tällaisia juttuja nykypelien pitäisi lisää myös tarjotakkin, sitä ladattavaa lisäsisältöä.

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

voi jumalauta menee hermot kun erivalmistajat ovat nyt ruvenneet julkaisemaan suoraan sanotusti keskeneräisiä pelejä joida myydään täyteen hitnaan ja sitten julkaistaan "lisäsisältöä" kiskurihinnoin... toivottavasti edes gta:n päivitys on ilmainen.....

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

''Nuo tarinaa jatkavat lisätehtävät kyllä kuulostavat hyvältä. Juuri tällaisia juttuja nykypelien pitäisi lisää myös tarjotakkin, sitä ladattavaa lisäsisältöä.''

Niin että pitäisi maksaa pelin hinnan lisäksi siitä, että saa mentyä kyseisen pelin tarinan läpi...?

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

nuuh nuuh... haistan törkeää rahastusta. Vastahan peli julkastiin!

Nostoja