Star Wars: The Force Unleashed myy kuin leipä / Uutiset / pelaaja.fi

Star Wars: The Force Unleashed myy kuin leipä

24.09.2008 // Kirjoittanut: Eemeli Rekunen
50

LucasArts on paljastanut tuoreen Star Wars -pelin, The Force Unleashedin, myyneen maailmalla 1,5 miljoonaa kappaletta vain viiden päivän aikana. Peli julkaistiin Yhdysvalloissa syyskuun 16. päivänä ja Euroopassa 19. päivänä.

LucasArts on ehtinyt lähettämään jälleenmyyjille yhteensä 4,3 miljoonaa kappaletta pelistä, mutta suuren suosion takia pelejä painetaan vielä lisää. Näillä näkymin The Force Unleashed muodostuu kaikkien aikojen myydyimmäksi Star Wars -peliksi.

The Force Unleashed on saatavilla PSP:lle, Wiille, PS2:lle, PS3:lle, DS:lle ja Xbox 360:lle.

Lähde: Eurogamer

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Demppa kuva
Demppa

Raaah. Menin jo käyttää varani kaikkeen muka hyödylliseen, laskut, pyh. Ois voinu mielummin tämän ostaa. Noh, muutaman viikon päästä sitten.

Käyttäjän Riepu kuva
Riepu

Selkeästi hypetys pelin kanssa toiminut, mutta eivät kaikki tosin aina täydellisyyttä ja hyvinkään pitkäikäistä peliä kaipaa. Itse en millään kehtaa maksaa yli 30 euroa tästä.

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

Hienoa!

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

Ostin pelin ja maksan erään laskun vasta kuun lopulla SWTFUn takia... ja en ole katunut hehe. X360 versio on ainekin kunnos, muut?

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

Vielä kun löytyisi tuota Xbox360 versiota täältä itäsuomen peräsuolesta, eli Mikkelistä. Sony varmaan omistaa jonkun osuuden kaupungista kun PS3:lle löytyy vaikka mitä =)

Käyttäjän Daimonos kuva
Daimonos

Tuli ostettua perjantaina ja täytyy sanoa, että nyt harmittaa.
Eilen tuli peli läpäistyä ja loppua kohden alkoi kyllä todella puuduttamaan koko peli.
Voimien kanssa on ensin hauska leikkiä, mutta se ei yksin jaksa kantaa koko pelin läpi.
Juoni on kyllä ihan kohdallaan vaikka loppu oli sekin pienoinen pettymys.

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

Eikä ihme. On sen verran laadukas tekele, ainakin demon perusteella. Harmi vaan kun itsellänie i ole nyt rahaa ostaa oikeastaan mitään :P Jos jouluna olisi vara ostella vähän pelejä, jotka on nyt jäänyt ostamatta.

Käyttäjän TheOther kuva
TheOther

Itse kävin julkaisuiltana Oulun Anttilasta tämän ostamassa, sain käsiini viimeisen X360-kappaleen, PS3-versiot olivat jo loppuneet aikaisemmin.

Ja ihan hyvin kapusi kolmessa päivässä Suomen viidenneksi myydyimmäksi peliksi... :D

Käyttäjän spaz kuva
spaz

Kokeilen PS3:lla demoa ja ihan miellyttävähän se oli. Kuten arvosteluissa lukee, ei mikään täydellinen peli mutta jos Star Warsista pitää niin voi muutaman pojon laittaa lisää. Itse en ole edes mikään fani mutta kyllä nuo voimat aika munakkaita ovat. Varmasti korjaan pois jostain alelaarista tai vuokraan. Ei silti täyttä hintaa viitsi tästä maksaa.

Käyttäjän illosipuli kuva
illosipuli

"Star Wars: The Force Unleashed myy kuin leipä". Eikä ihme! Tätä on todella moni odottanut todella kauan. Kun peli on vielä hyvä, niin tuollaiset myyntiluvut ovat vain reiluja.