Star Wars -veteraani johtamaan täysin uutta 2K-pelistudiota / Uutiset / pelaaja.fi

Star Wars -veteraani johtamaan täysin uutta 2K-pelistudiota

4.12.2014 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
1

Yhdysvaltainen pelitalo 2K Games on perustanut uuden pelinkehitystudion San Franciscon uumeniin. Tuore studio tottelee nimeä Hangar 13 ja se työstää parhaillaan toistaiseksi julkistamatonta peliä uuden sukupolven pelikoneille.

Hangar 13:n johtoon 2K on nostanut LucasArts-veteraani Haden Blackmanin. Mies on ehtinyt peliuransa aikana työskentelemään aiemmin erityisesti useiden Star Wars -pelien parissa, kuten Star Wars Galaxiesin, Force Unleashedin ja Jedi Starfighterin. Pelien ulkopuolella hän on lisäksi käsikirjoittanut myös muun muassa supersankarisarjakuvia DC:lle ja Marvelille.

– Intohimonamme on luoda uuden sukupolven pelejä, jotka antavat pelaajille mahdollisuuden muodostaa omat kokemuksensa aina pelattavuutta, pelimaailmaa ja sen hahmoja sekä tarinankerrontaa myöten. Tavoitteen saavuttamiseksi olemme rakentemassa omaa teknologiaamme ja kasaamassa ydintiimin, joka on innokas tarjoamaan kypsiä kokemuksia täynnä merkittäviä valintoja, Blackman kommentoi.

Gamespot, Gamesindustry ja VentureBeat raportoivat, että Hangar 13:n kehittäjiltä löytyy kokemusta niin Star Warsin, Dead Spacen, Assassin's Creedin kuin Splinter Cellinkin parista. Myös jonkin verran vanhoja 2K Marinin työntekijöitä on löytänyt tiensä studioon.

Lähde: Take-Two, Gamespot, Gamesindustry, VentureBeat

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Galactus kuva
Galactus

Saivat julkaistaa sen Mafia III:n viimein.

Nostoja