Lupaavan Starbound-tieteisseikkailun kehitys sujuvoitumassa pian entisestä

Starbound-kehittäjä Chucklefish on saamassa pian kasaan oman toimistonsa. Tämä tuo kehittäjät viimein kunnolla yhteen ja on auttamassa samalla itse pelin kehityksessä.

23.2.2014 13:34

Menestyneiden Early Access -pelien joukkoon lukeutuvan Starbound-tieteisseikkailun päivitystahti on vauhdittumassa, kehittäjä Chucklefish on luvannut.

Kehitystiimin hiljattain julkaiseman blogikirjoituksen mukaan Chucklefishin uusi toimistotila on valmistumaan päin, minkä jo itsessään pitäisi tehostaa ryhmän toimintaa ja auttaa kehittäjien luovuuden suhteen huomattavasti. Siinä missä Starboundin kehityksestä todella mittava osa on pitkään tapahtunut nimittäin etänä, pitäisi yhteisen toimiston tuoda kehittäjät viimein kunnolla yhteen.

Yhteisen työpaikan ohella kehittäjät ovat ryhtymässä käyttämään seuraavaksi myös uutta tapaa julkaista päivityksiään. Jatkossa Chucklefish on aikeissa erottaa sisältö- ja pelimoottoripäivitykset toisistaan uudella päivitysjärjestelmällään, jonka pitäisi sekä suoraviivaistaa itse sisällön julkaisemista että mahdollistaa myös moottoripäivitysten paremman testaamisen.

Tyyliltään rutkasti pc-peli Terrariaa muistuttava Starbound on parhaillaan saatavilla muun muassa Steamin ja pelin kotisivujen kautta. Peli käy parhaillaan läpi beetavaihettaan, eli vielä tälläkin hetkellä Starboundia myydään ensisijaisesti heille, jotka ovat kiinnostuneet tukemaan pelin kehitystä.

Lähde: Chucklefish

Lisää luettavaa