StarCraft II haastaa Fallout 4:n marraskuussa – katso Blizzardin uusi komea animaatiopätkä / Uutiset / pelaaja.fi

StarCraft II haastaa Fallout 4:n marraskuussa – katso Blizzardin uusi komea animaatiopätkä

13.09.2015 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
0

Blizzard Entertainment on vahvistanut virallisen julkaisupäivän strategiapeli StarCraft II: Legacy of the Voidille. StarCraft II -trilogian päätösosa on saapumassa pc:lle 10. marraskuuta, eli siis samana päivänä kun Fallout 4 saa myös julkaisunsa ja samalla viikolla, kun Rise of the Tomb Raider tuodaan Xboxeille.

Pelin julkaisupäivämäärä vahvistettiin uudella videolla, joka paljastaa jo ennakkoon Legacy of the Voidin alkuanimaation. Blizzardille tuttuun tyyliin animaatiossa ei olla tälläkään kertaa säästetty niinkään kustannuksissa, vaan luvassa on eeppistä silmäkarkkia heillekin, joille pelisarja ei ole edes erityisen tuttu.

Saapuessaan Legacy of the Void tarjoaa koettavaksi jälleen niin sekä kokonaan uuden yksinpelikampanja että myös uusitun StarCraft II -moninpelikokemuksen. Jo tovin aikaa pelin verkkopuolta onkin itse asiassa ollut jo mahdollista kokeilla beetamuodossa. Yksinpeluusta kiinnostuneille Legacy of the Voidin ennakkotilaajillekin Blizzard on tarjonnut pelistä jo pelattavaksi kolmen tehtävän mittaisen prologin, jonka pitäisi ajan myötä tulla myös vielä aivan kaikkien pelaajien saataville ilmaiseksi.

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.