StarCraft II: Legacy of the Void paljastettu virallisesti – katso traileri! / Uutiset / pelaaja.fi

StarCraft II: Legacy of the Void paljastettu virallisesti – katso traileri!

7.11.2014 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
1

Blizzard Entertainment on paljastanut ensimmäisen trailerin StarCraft II: Legacy of the Voidista. Uusi video tarjoaa jälleen näytteitä varsinkin Blizzardin maailmankuulusta animaatiojäljestä valottaen samalla hieman, mitä kolmas StarCraft II -seikkailu tuokaan tarinansa osalta mukanaan.

Itsenäisenä pelinä julkaistava Legacy of the Void on viimeinen osa Blizzardin vuonna 2010 startannutta StarCraft II -trilogiaa. Sen ohella siis, että se tarjoaa protoss-rotuun keskittyvän tarinakampanjan, tulee se myös solmimaan yhteen koko StarCraft II:n tarinan niin terranien kuin Kerriganinkin seikkailuja myöten.

Legacy of the Protos tulee olemaan ensimmäistä kertaa esillä tänään perjantaina Anaheimissa käynnistyneessä BlizzCon 2014 -tapahtumassa. Samaisessa tapahtumassa pelin on jo vahvistettu sisältävän uuden Archon Mode -moninpelitilan, jossa kaksi pelaajaa pääsevät pelaamaan yhteistyönä käskyttäen yhtä ja samaa tukikohtaa.

Päivitys kello 22.22: Uutiseen lisätty pelikuvavideoita Legacy of the Voidin moninpelistä.

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Substance kuva
Substance

Nää muutokset mitä olisi tulossa tekevät pelistä taas vaikeamman. Se on kaksiteräinen miekka, sillä perustason pelaajat eivät välttämättä jaksa opetella ja panostaa, mutta sitten taas pro-tasolla matsit muuttuvat kiinnostavammaksi seurata.

Eli tuleeko yleisöä lisää vai kutistuuko entisestään, hankala sanoa. Ainakin itse odotan innolla.

Nostoja