StarCraftin paluu ei jäänyt Fallout 4:n rusentamaksi – miljoonakerho kutsui jo / Uutiset / pelaaja.fi

StarCraftin paluu ei jäänyt Fallout 4:n rusentamaksi – miljoonakerho kutsui jo

14.11.2015 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
1

Uusin StarCraft-sarjan osa StarCraft II: Legacy of the Void ei näytä jääneen pelaajilta unohduksiin kovasti odotetun Fallout 4:n samanaikaisesta saapumisesta huolimatta. Yhdessä Falloutin kanssa viime tiistaina julkaistu strategiapeli on sarjan virallisen Twitter-tilin perusteella kerännyt puoleensa jo reilut miljoona pelaajaa, vaikka peli on ollut yksinomaan saatavilla vain Windows- ja Mac-koneille.

Legacy of the Void on järjestyksessään kolmas ja näin ollen siis myös viimeinen osa Blizzardin jo vuosia kaavailemasta StarCraft II -trilogiasta. Kampanjaltaan peli keskittyy viimein Protoss-rodun kamppailuihin StarCraft-universumissa, mutta tuopa se mukanaan tietenkin myös päivitetyn StarCraft II -moninpelikokemuksenkin kilpailullisesta reaaliaikanaksuttelusta kiinnostuneille.

Legacy of the Voidin julkaisun myötä StarCraft ei ole vetäytymässä vielä toki tauolle. Ensi vuoden alusta alkaen Blizzard alkaa julkaista Legacy of the Voidia varten vielä yhdeksästä tehtävästä koostuvaa Nova Covert Ops -sivukampanjaa, joka episodimaisessa muodossa tarjoaa uuden yksinpelitarinan ghost-taistelija Nova Terraan keskittyen. Uutta yhteistyö- ja moninpelipelattavaa Legacy of the Voidiin on myös odoteltavissa vielä lähitulevaisuudessa.

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Substance kuva
Substance

Tämä laittoi Starcraftin tarinan hienosti pakettiin tältä erää. Yksi koukuttavimmista kampanjoista joita olen pelannnut miesmuistiin ja vielä on multiplayer kokonaan korkkaamatta.