Jos jo aiemmin on tuntunut siltä, että Stardew Valley pursuaa pelattavaa, niin tunteen pitäisi vain vahvistua taas noin viikon päästä. Marraskuun 24. päivä soolokehittäjä Eric Barone tuo maatalousseikkailunsa pc-versioon sen 1.4-päivityksen, joka koskee pelin lähes jokaiseen osa-alueeseen ainakin jollain tapaa.

Yhtenä tavoitteena Baronella on ollut tehdä Stardew Valleyhin joukko viilauksia, jotka käyvät peliin tavalla jos toisella jääneiden pienempien bugien ja tuntumavikojen kimppuun. Käytettävyyttä on yhtälailla haluttu parantaa erilaisilla parannuksilla, mutta uutta sisältöä ei ole sitäkään unohdettu.

Barone ei halua paljastaa liikaa, minkälaisia kokemuksia mukaan on heitetty, mutta ne tuntuvat painottuvat pelin loppupuoleen. Puolisojen kanssa voi vastaisuudessa kokea esimerkiksi uuden 14 sydämen tapahtuman. Päivityksellä tarkoituksena on myös tuoda enemmän merkitystä asioihin, jotka Barone on kokenut tähän asti vajanaisiksi tai heikoiksi. Esimerkkinä tästä on annettu Wild Bait -kalasyötti, jolla voi hyvällä tuurilla saada vastaisuudessa tuplasaaliin.

Päivityksen pitäisi ilmestyä konsoleille ja mobiililaitteille muutamaa viikkoa myöhemmin. 

Lähde: Stardew Valley (kotisivu)

Lisää luettavaa