Stardew Valley ei lepää – päivitys 1.4 korjaa ja laajentaa jälleen yhden miehen menestyspeliä / Uutiset / pelaaja.fi

Stardew Valley ei lepää – päivitys 1.4 korjaa ja laajentaa jälleen yhden miehen menestyspeliä

17.11.2019 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
1
Stardew Valley, Eric Barone, päivitys, sisältö, Harvest Moon, indie

Jos jo aiemmin on tuntunut siltä, että Stardew Valley pursuaa pelattavaa, niin tunteen pitäisi vain vahvistua taas noin viikon päästä. Marraskuun 24. päivä soolokehittäjä Eric Barone tuo maatalousseikkailunsa pc-versioon sen 1.4-päivityksen, joka koskee pelin lähes jokaiseen osa-alueeseen ainakin jollain tapaa.

Yhtenä tavoitteena Baronella on ollut tehdä Stardew Valleyhin joukko viilauksia, jotka käyvät peliin tavalla jos toisella jääneiden pienempien bugien ja tuntumavikojen kimppuun. Käytettävyyttä on yhtälailla haluttu parantaa erilaisilla parannuksilla, mutta uutta sisältöä ei ole sitäkään unohdettu.

Barone ei halua paljastaa liikaa, minkälaisia kokemuksia mukaan on heitetty, mutta ne tuntuvat painottuvat pelin loppupuoleen. Puolisojen kanssa voi vastaisuudessa kokea esimerkiksi uuden 14 sydämen tapahtuman. Päivityksellä tarkoituksena on myös tuoda enemmän merkitystä asioihin, jotka Barone on kokenut tähän asti vajanaisiksi tai heikoiksi. Esimerkkinä tästä on annettu Wild Bait -kalasyötti, jolla voi hyvällä tuurilla saada vastaisuudessa tuplasaaliin.

Päivityksen pitäisi ilmestyä konsoleille ja mobiililaitteille muutamaa viikkoa myöhemmin. 

Lähde: Stardew Valley (kotisivu)

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Qlaos kuva
Qlaos

Tuli käytettyä joku 50h pleikkarilla tämän pelin kanssa ja Switchille nappasin jossain vaiheessa alesta, joskin en oo vielä kerennyt sitä aloitella. Taidankin nyt sitten tehdä niin että odottelen tuon 1.4 päivityksen Switchille ja heittäydyn viimeinkin toisen kerran tämän mainion pelin pariin <3