Stardew Valley -kehittäjän uusi peli on kummitteleva suklaakauppasimu – ConcernedApe’s Haunted Chocolatier paljastui trailerin kera

Maistuisiko maaginen kummitteleva aavesuklaa?

22.10.2021 08:03

Stardew Valleyn luoja Eric Barone yllätti fanit paljastamalla seuraavan pelinsä. Traileriin voi kurkistaa uutisen lopusta.

ConcernedApe’s Haunted Chocolatier on pelottavan suklaakaupan pyörittämiseen keskittyvä simulaatio, jossa asutaan kummittelevassa linnassa. Uusi maailma näyttää Stardew Valley -universumiin hyvin sulautuvalta, mutta Barone ei vielä paljasta, tapahtuuko se samassa maailmassa laisinkaan.

– Halusin tutkia fantastisempia mahdollisuuksia seuraavan pelini kanssa… kokemuksia, jotka vievät sinut tavanomaista pidemmälle. Siinä maaginen kummitteleva aavesuklaa astuu kuvaan, Barone valottaa.

Tällä hetkellä pc:lle kehitteillä oleva Haunted Chocolatier on Stardew Valleyn kaltainen kaupunkipeli, jossa muutetaan uuteen paikkaan ja opetellaan elämään uudessa arjessa. Suklaakauppasimu on Baronen mukaan kuitenkin Stardewtä toimintaroolipelimäisempi kokemus, jossa kerätään aineksia, tehdään suklaata ja hoidetaan suklaapuotia.

Lähde: Haunted Chocolatier (kotisivu)

Lisää luettavaa