Stardew Valleyn mahdollisesta jatkosta vihjaillaan – ”Mitään ei ole kuitenkaan kehitteillä” / Uutiset / pelaaja.fi

Stardew Valleyn mahdollisesta jatkosta vihjaillaan – ”Mitään ei ole kuitenkaan kehitteillä”

14.09.2020 // Kirjoittanut: Joonas Pikkarainen
0
Stardew Valley, Eric Barone

Suositun Stardew Valleyn kehittäjä Eric Barone on paljastanut, ettei hän ole tällä hetkellä työstämässä pelille jatko-osaa, mutta ettei sellainen ole kuitenkaan poissuljettu vaihtoehto.

Game Informerille antamassa haastattelussa Baronelta kysyttiin, millaiselta pelin tulevaisuus näyttää parhaillaan kehityksen alla olevan 1.5-päivityksen jälkeen, johon mies vastasi:

”En ole valmis sitoutumaan Stardew Valley 1.6:een. Rakastan kuitenkin ehdottomasti Stardew Valleyta. Rakastan sitä maailmana ja universumina. En usko, että [1.5] on Stardew Valleyn loppu. En olisi yllättynyt, jos tulevaisuudessa nähtäisiin toinen Stardew Valley -päivitys tai useampi, tai jopa Stardew Valley 2. Kuka tietää?”

Hän kuitenkin tähdentää, ettei Stardew Valley 2 ole tällä hetkellä kehitteillä ja tulevaisuudensuunnitelmat selviävät vasta, kun 1.5-päivitys on saatu julki. Hän tosin toteaa, että seuraava projekti liittyy todennäköisesti Stardew Valleyhin.

Stardew Valleyn lisäksi Barone työstää parin uuden projektin kimpussa, joiden molempien kerrotaan olevan yksinpelattavia ja ylhäältäpäin kuvattuja pikseligrafiikkaa hyödyntäviä 2D-pelejä. Näistä toinen sijoittuu samaan universumiin kuin Stardew Valley.

Lähde: Game Informer

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Nostoja