Starfield: Ei seksiä, mutta huumeita riittää! / Uutiset / pelaaja.fi

Starfield: Ei seksiä, mutta huumeita riittää!

19.03.2023 // Kirjoittanut: Toimitus
2

Starfieldin sisällöstä on saatu vihiä ikärajaluokituksen kautta.

Vuoden odotetuimpiin peleihin kuuluva avaruusroolipeli sai äskettäin ikärajaluokituksen Australiassa. Ikärajaluokituksen yksityiskohdista voidaan päätellä ainakin jotain vuoden loppupuoliskolla saapuvan pelin sisällöstä.

Australialainen ikärajaluokituslautakunta on antanut Starfieldille K18-leiman. Luokitus ei kuitenkaan ole seurausta väkivallasta tai seksistä, vaan taustalla on pelissä ilmenevät viittaukset huumausaineiden käyttöön. Väkivaltaakin pelissä riittää, mutta tämä itsessään ei olisi riittänyt korkeaan ikärajaluokitukseen. Seksuaalisen sisällön osalta luokituksessa todetaan, ettei Starfield sisällä lainkaan seksiä ja alastomuuttakin vain vähäisiä määriä.

Huumausaineisiin liittyvästä sisällöstä ei anneta tarkempaa vihiä ikärajaluokituksessa. Aiemmat Bethesda-pelit, mukaan lukien viimeisimmät Fallout- julkaisut sekä The Elder Scrolls V: Skyrim ovat saaneet Australiassa K15-ikärajaluokituksen.

Starfield julkaistaan 6. syyskuuta pc:lle ja Xbox Series X/S:lle. Pelin yksityiskohdista saadaan lisätietoja 11. kesäkuuta järjestettävässä Starfield Direct -lähetyksessä.

Lähde: VGC

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Retro22 kuva
Retro22

seksin voi aina lisäätä moddeja ( ͡° ͜ʖ ͡°)

Käyttäjän Refloni kuva
Refloni

Kyllähän Fallouteissakin seksiä ja huumeita piisaa, jopa Bethesdan tekemissä.