Starfield-suurroolipelin esittely jatkuu videosarjan merkeissä – Bethesdalta luvataan maanläheisempää kokemusta, kahta "maailmaanastumishetkeä" / Uutiset / pelaaja.fi

Starfield-suurroolipelin esittely jatkuu videosarjan merkeissä – Bethesdalta luvataan maanläheisempää kokemusta, kahta "maailmaanastumishetkeä"

1.12.2021 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
0
Starfield, Bethesda, Bethesda Studios, Bethesda Softworks, Todd Howard,

Uusi videosarja Into the Starfield on käynnistetty Bethesdan toimesta pelitalon tulevan Starfield-suurroolipelin esittelyä varten.

Ensimmäisessä osassa ääneen pääsevät peliohjaaja Todd Howard, studiopomo Angela Browder ja taidepuolen johtaja Matt Carofano, jotka sivuavat paljon Bethesdan kehitysfilosofiaa, -historiaa ja saavutuksia ennen kuin tarjolle tuodaan varovaisia lisätietoja uutuuspelistä. Huomiota osakseen on saanut muun muassa lupaus varsinkin Skyrimiin nähden "maanläheisemmästä" ja realistisemmasta maailmasta, jossa tutkimisen riemut muodostuvat enemmän tieteellisemmästä tavasta katsoa asioita.

Paljon tuttuja piirteitä luvataan silti yhä myös mukaan aina ensimmäisen persoonan kuvakulmaa sekä yksittäisten esineiden keräilyä ja käsittelyä myöten. Ylipäätänsä maailman elämisen seuraamisen pelaajan ympärillä kerrotaan olevan myös asia, joka on nähty tärkeänä.

Bethesdan-peleille ominainen "maailmaanastumishetki" on sekin odotettavissa Starfieldissä, mutta oman käänteensä kera. Kehittäjät eivät ole halunneet kertoa vielä, miten pelin oma versio tästä vertautuu esimerkiksi The Elder Scrolls -peleissä nähtyyn tapaan nousta rajatusta alkuasetelmasta ensimmäistä kertaa avoimeen maailmaan, mutta Howard kiusoittelee, että Starfieldissä vastaavanlainen kokemus tullaan kokemaan itse asiassa kahteen kertaan pelin aikana.

– Se on kryptistä, Howard härnää.

Myös jonkin verran uutta Starfield-konseptitaidetta on tarjolla videolla. Pelikuvaa sen sijaan saadaan yhä odotella myöhempään tulevaisuuteen.

Nykytiedon mukaan Starfield olisi tarkoitus saada ulos 11. marraskuuta 2022 Xbox Seriesille ja pc:lle.

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Nostoja