State of Decay -kehittäjät uuteen yhteistyöhön Microsoftin kanssa / Uutiset / pelaaja.fi

State of Decay -kehittäjät uuteen yhteistyöhön Microsoftin kanssa

11.01.2014 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
2

Zombiseikkailemista tarjonneen State of Decayn Xbox 360:lle ja pc:lle tuonut pelistudio Undead Labs on jatkamassa yhteistyötään Microsoft Studiosin kanssa. Kotisivuillaan yhtiö on kertonut, että se on tehnyt ohjelmistojätin kanssa monivuotisen kehityssopimuksen, joka kattaa useammankin eri pelinimikkeen.

Yksityiskohtia tulevaisuudestaan Undead Labs ei vielä muuten ole juuri uskaltanut sanoa. Lisätietoja studion aikeista kuultaneen toki vielä tänä vuonna, mutta sitä ennen kehittäjät pyrkivät rauhassa rakentamaan kasaan  prototyyppejään ja muita hilavitkuttimiaan taatakseen, että tulevaisuudessa jotain näytettävää tosiaan olisi vielä tiedossa.

Saapuessaan alkujaan Xbox Live Arcadeen viime vuoden kesällä, nousi State of Decay erääksi Xbox 360:n nopeimmin myyneeksi alkuperäispeliksi. Peli saatiin virallisesti julkaistua pc:lle myöhemmin marraskuussa, mitä seurasi nopeasti myös Breakdowniksi kutsutun lisäsisältöpaketin julkaisu.

Undead Labsilta on tulevaisuuden suhteen odoteltu varsinkin MMO-projekti Class4:ää, jonka on ollut määrä toimia eräänlaisena State of Decayn seuraajana. Sen tilasta ei parhaillaan ole kuitenkaan tarkkoja tietoja.

Lähde: Undead Labs

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän zappah kuva
zappah

Onhan tuo studio melkoisen pieni ja typerä verrata näin kuten kohta teen mutta silti: Rockstarilla GTA V:ssa paljon isompi ja monipuolisempi maailma ja silti State of Decayn paljon pienemmässä maailmassa on ihan järkyttävästi enemmän nykimistä ja pop uppia.

State of Decay olisi voinut olla jopa paras zombie-aiheinen peli koskaan mutta nyt sen peli-iloa syö liikaa monet seikat. Nykiminen, pop upit ja ajomalli näin alkuunsa. Muutakin purnausta löytyisi mutta ne voi antaa helpommin anteeksi. Silti pelasin pelin läpi 100% ja eniten ehkä harmittaakin pelin menetetty potentiaali parempaan.

Hiotumpi versio/jatko-osa sitten ulos jossain vaiheessa kaksinpelillä varustettuna!

Käyttäjän Heroic Hare kuva
Heroic Hare

Komppaan edellistä. Tässä pelissä oli niin paljon potentiaalia, että enemmän harmitti hukkaan heitetyt mahdollisuudet kuin satunnaiset bugit. Ehkä eniten harmitti co-op mahdollisuuden puuttuminen kun olisi sopinut peliin paremmin kuin hyvin. Noh ehkä jatkossa sitten.

Nostoja