Zombiseikkailemista tarjonneen State of Decayn Xbox 360:lle ja pc:lle tuonut pelistudio Undead Labs on jatkamassa yhteistyötään Microsoft Studiosin kanssa. Kotisivuillaan yhtiö on kertonut, että se on tehnyt ohjelmistojätin kanssa monivuotisen kehityssopimuksen, joka kattaa useammankin eri pelinimikkeen.

Yksityiskohtia tulevaisuudestaan Undead Labs ei vielä muuten ole juuri uskaltanut sanoa. Lisätietoja studion aikeista kuultaneen toki vielä tänä vuonna, mutta sitä ennen kehittäjät pyrkivät rauhassa rakentamaan kasaan  prototyyppejään ja muita hilavitkuttimiaan taatakseen, että tulevaisuudessa jotain näytettävää tosiaan olisi vielä tiedossa.

Saapuessaan alkujaan Xbox Live Arcadeen viime vuoden kesällä, nousi State of Decay erääksi Xbox 360:n nopeimmin myyneeksi alkuperäispeliksi. Peli saatiin virallisesti julkaistua pc:lle myöhemmin marraskuussa, mitä seurasi nopeasti myös Breakdowniksi kutsutun lisäsisältöpaketin julkaisu.

Undead Labsilta on tulevaisuuden suhteen odoteltu varsinkin MMO-projekti Class4:ää, jonka on ollut määrä toimia eräänlaisena State of Decayn seuraajana. Sen tilasta ei parhaillaan ole kuitenkaan tarkkoja tietoja.

Lähde: Undead Labs

Lisää luettavaa