State of Decay -zombihitin kehittäjät julkistivat seuraavan pelinsä / Uutiset / pelaaja.fi

State of Decay -zombihitin kehittäjät julkistivat seuraavan pelinsä

4.08.2014 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
0

State of Decaysta tuttu Undead Labs on paljastanut seuraavan peliprojektinsa. Yhteistyönä ilmaispeleihin erikoistuneen Kabam-julkaisijan kanssa kehittäjällä on jo tovin aikaa ollut työn alla mobiilipeli Moonrise.

Undead Labsin perustajan Jeff Strainin mukaan Moonrise on nimenomaan intohimoisille pelaajille kehitetty mobiilikokemus. Mies on kuvaillut uutta tuotostaan strategisia reaaliajassa käytäviä taisteluita sisältäväksi roolipeliksi, jonka ydin koostuu moninpelaamisesta ja hirviökeräilystä.

Moonrise on määrä julkaista niin iOS- kuin Android-laitteillekin vuoden 2015 alussa. Ensimmäistä kertaa se on kunnolla esillä elokuun lopussa järjestettävässä Seattlen PAX Prime -messutapahtumassa.

Moonrisen olemassaolo ei kuitenkaan tarkoita, että Undead Labs olisi jättämässä State of Decayn ainakin totaallisesti taakseen. Strain muistuttaa uusimmassa blogikirjoituksessaan, että studiolla on edelleen kattava julkaisusopimus Microsoftin kanssa, mihin liittyen se valmistelee uutisia tulevaisuutta varten.

Lähde: Undead Labs

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.