Steam-ale loppui, mutta ei hätää – Humble Jumbo Bundle on täällä

Humble Jumbo Bundle on saapunut – sopivasti Steam-alen päätyttyä.

3.12.2013 19:30

Juuri kun Steamin syysalennusmyynnit on saatu päätöksensä, iskee Humble Bundle kehiin kuin varkain. Vanha tuttu tarjoussivusto on tänään tiistaina tuonut myyntiin Humble Jumbo Bundle -pelipaketin, josta kukin ostaja saa jälleen kerran maksaa aikalailla mitä lystää.

Oletuksena Humble Jumbo Bundle kätkee sisuksiinsa niin Natural Selection 2:n, Sanctum 2:n kuin myös Magickan kaikkine maagisine lisäsisältöineen. Peleistä saa mukaan lisäksi myös näiden musiikkiääniraidan.

Ostettaessa paketin kuitenkin suurempaa hintaan kuin mitä Humble Bundlen asiakkaat ovat siitä keskimäärin maksaneet, saa mukaansa vielä myös Orcs Must Die! 2: Complete Packin, Garry’s Modin, Serious Sam 3: BFE:n sekä joukon myöhemmin paljastettavia pelejä. Myös muutama ylimääräinen ääniraita kuuluu pakettiin.

Humble Jumbo Bundlen voi napata Humble Bundlen kotisivuilta seuraavan kahden viikon ajan. Vanhaan Humble Bundle tyyliin paketista maksetut rahat voi suunnata niin pelien kehittäjille, Humble Bundlelle itselleen kuin myös hyväntekeväisyyteen.

Lisää luettavaa