Yksinoikeudella Xboxilla lähtölaukauksensa saanut Rise of the Tomb Raider suuntaa uusille urille.

Marraskuussa Xbox Onelle ja Xbox 360:lle ilmestynyt tuore Tomb Raider saadaan pc:lle ilmeisesti jo vuodenvaihteen jälkeen. Pelille juuri avattu Steam-sivu tietää kertoa sen ilmestyvän tammikuun puolella, vaikka sen julkaisupäivästä ei ole vielä saatu virallista tietoa kehittäjä Crystal Dynamicsilta tai julkaisija Square Enixiltä. Steamin tiedot kuitenkin harvoin erehtyvät pahasti varsinkaan Tomb Raiderin tapaisten, astetta korkeamman profiilin julkaisujen kohdalla, joten virallinen julkistus lienee aivan kulman takana.

Vaikka pc-julkaisun on tiedetty tähän mennessä saapuvan kauppoihin virallisesti vain ”alkuvuodesta 2016”, on tammikuisesta ilmestymispäivästä saatu vihiä jo aiemmin. Kuun alkupuolella Ranskan Amazon-verkkokauppa lipsautti pelin ilmestyvän 29. tammikuuta, mutta tiedossa ei ole, pitääkö arvio päivälleen paikkansa. 

Vaikka Rise of the Tomb Raider näyttäisikin aloittavansa pc-taipaleensa jo yllättävän aikaisin, joutuvat PlayStation 4 -pelaajat kärvistelemään vielä vuoden päivät, sillä peliä ei ilmeisesti nähdä Sonyn konsolilla ennen ensi joulua.

Lähde: Steam, GameSpot

Lisää luettavaa