Steam laajentaa loppuvuodesta fyysisiin pelikauppoihin / Uutiset / pelaaja.fi

Steam laajentaa loppuvuodesta fyysisiin pelikauppoihin

6.10.2015 // Kirjoittanut: Johanna Puustinen
4
Steam laajentaa loppuvuodesta fyysisiin pelikauppoihin

Valven pelilatauspalvelu Steam laajentaa vaikutuspiiriään loppuvuodesta.

Yhtiö on solminut kolmen fyysisen pelikauppaketjun kanssa yhteistyösopimuksen, joka antaa Steamin kaupitella loppuvuodesta ilmestyvää Steam Machine -pelirautaansa heidän hyllyillään. GameStopin, GAMEn ja EB Gamesin liikkeisiin ilmestyy myöhemmin syksyllä erityiset Steam-osiot, joiden kätköistä voi löytää Steam-koneiden lisäksi Steam-ohjaimia, Steam Link -suoratoistolaitteita sekä lahjakortteja. 

– Kaupat kauppojen sisällä ovat huomattava voitto Steam-raudan ensimmäisen sukupolven tuomisessa pelaajien käsiin, Valven toimitusjohtaja Gabe Newell kertoo lehdistötiedotteessa.

Näillä näkymin Valve aloittaa fyysisen laajentamisensa Yhdysvalloista, Kanadasta ja Isosta-Britanniasta. GameStop vaikuttaa vahvasti kuitenkin myös Suomessa, eikä Valven ohjelma jääne onnistuessaan vain kolmeen pilottimaahan, joten Steam-koneet saattavat hyvinkin saapua pelikauppojen hyllyille myöhemmin myös pohjoisemmassa.

Steam-koneet ja niiden oheislaitteet ilmestyvät virallisesti 10. marraskuuta.

Lähde: PC Gamer, GamesIndustry.biz

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Billet kuva
Billet

Pisti silmään GameStop.... juurihan joku hoilotti ko kaupan kupsahtavan. XD steam antaa apuja aika mukavasti..

Käyttäjän zappah kuva
zappah
Lainaus käyttäjältä Billet

Pisti silmään GameStop.... juurihan joku hoilotti ko kaupan kupsahtavan. steam antaa apuja aika mukavasti..

Mikäli pulju olisi menossa nurin, ei sitä joku Steam-tuotteiden myynti pelastaisi, joten en ymmärrä pointtiasi. Tosin tuskin tuo siis nurin on menossa mutta tosiaan en näe miten Steam-kaman myynti mitään pelastaisi JOS loppu olisi häämöttämässä.

Käyttäjän snaketus kuva
snaketus
Lainaus käyttäjältä zappah

[quote='käyttäjältä Billet']Pisti silmään GameStop.... juurihan joku hoilotti ko kaupan kupsahtavan. steam antaa apuja aika mukavasti..[/quote]Mikäli pulju olisi menossa nurin, ei sitä joku Steam-tuotteiden myynti pelastaisi, joten en ymmärrä pointtiasi. Tosin tuskin tuo siis nurin on menossa mutta tosiaan en näe miten Steam-kaman myynti mitään pelastaisi JOS loppu olisi häämöttämässä.

Joo ei todellakaan pelastaisi. Steam tuotteet on toki mulava lisä tuotevalikoimaan. Eniten kuitenkin haluaisin tietää, miten aikovat myydä näitä ihmisille, jotka ovat tulleet ostamaan vain "pelikonetta" eikä niin väliä mikä se tarkalleen olisi eivätkä tiedä näistä mitään.

Käyttäjän Billet kuva
Billet
Lainaus käyttäjältä zappah

Lainaus käyttäjältä BilletPisti silmään GameStop.... juurihan joku hoilotti ko kaupan kupsahtavan. steam antaa apuja aika mukavasti..Mikäli pulju olisi menossa nurin, ei sitä joku Steam-tuotteiden myynti pelastaisi, joten en ymmärrä pointtiasi. Tosin tuskin tuo siis nurin on menossa mutta tosiaan en näe miten Steam-kaman myynti mitään pelastaisi JOS loppu olisi häämöttämässä.

Olin tässä eräillä messuilla firman puolesta ja siellä eräs puhui juuri gamestopin kaltaisten liikkeiden kuolevan koska digimyynti kasvaa (yleisö vähän kohisi...) edelleen. Toki eihän tuo steam-boxien myynti taida suurta olla toki kuten sanoit mukava lisä. Puhe oli kylläkin suunnattu n.10 vuoden päähän...(kärjistin vähän :p).