Steam vauhditti Next Car Gamen myyntiä – milli kasaan viikossa / Uutiset / pelaaja.fi

Steam vauhditti Next Car Gamen myyntiä – milli kasaan viikossa

30.01.2014 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
6

Romurallipeli Next Car Gamen saapuminen Steam Early Accessiin on auttanut vauhdittamaan merkittävästi tuotoksen ennakkomyyntejä. Peliä työstävän Bugbear Entertainmentin mukaan Next Car Game on nyt takonut rahaa sekä Steamin että omien kotisivujensa kautta sen verran vauhdikkaasti, että yhdessä kokonaisessa viikossa yksinään peli teki kuluvan kuun aikana yhteensä kokonaiset miljoona dollaria.

Hyvän tammikuutahdin myötä Next Car Gamen myyntien pitäisi olla kokonaisuudesssaan nyt erittäin mainiolla tolalla. Vasta kuukausi sitten Bugbear juhlisti sitä, kuinka Next Car Gamen ennakkotilaukset tuplaantuivat joulupyhien ansiosta.

Hyvään nykymenestykseen Bugbear ei ole päässyt täysin pelkkien onnistumisten kautta. Yhtiö oli vielä marraskuussa hakemassa rahaa pelin kehitykseen Kickstarterin kautta, mutta koska tavoiteltu 350 000 dollarin summa näytti jäävän tuolloin haaveeksi, päätti Bugbear perua kyseisen joukkorahoituskampanjan.

Tällä hetkellä Next Car Gamen ennakkotilaajat voivat pelata pelistä hyvin varhaista ennakkoversiota. Täyden kokonaisuuden Bugbear on vihjaillut julkaisevansa tämän vuoden puolella, joskin tiedossa ei ole, missä vaiheessa ovista ja ikkunoista tulevat tukidollarit ja pelin niiden myötä kasvava koko voivat merkittävästi viivästyttää ajokokemuksen saapumista.

Lähde: Bugbear

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Billet kuva
Billet

Hienoa toivottavasti peli tulee ja Bugbear:lle terveisiä että tehkäähän sama temppu myös "rally trophy 2":lle, kiitos ja kumarran. Bugbear fani jo Rally Trophystä asti siis....meinaan oli loistava peli on vieläkin asennettuna "retro-koneelle".

Käyttäjän GamingPummi_98 kuva
GamingPummi_98

Toivottavasti tästä tulee yhtä mahtava peli kuin Flatout 2 :D

Käyttäjän Balnazzard kuva
Balnazzard

Loistava homma että saivat viimeinkin pelaajilta viimeinkin rahallista tukea =) Vaikuttaa juurikin siltä next-gen Flattoutilta, mutta tosiaan Billetin tavoin en pistäisi pahakseni myöskään Rally Trophy 2:sta, alkuperäinen on kyllä ylivoimaisesti paras ralli-peli ikinä! :D

Käyttäjän snaketus kuva
snaketus

Ihme, että kukaan ei ole vielä haikaillut konsoliversion perään tässä kommenttiosiossa. Sinne vaan rahaa pöytään niin kyllä se sieltä tulee. On muuten harvinaisen hyvin optimoitu pc-peli, näitä lisää kiitos. Sai tunteen, että onpas mulla tehokas kone, vaikka ei edes ole.

Käyttäjän kaheli98 kuva
kaheli98

Ainoa toive on että peli tulee myös PS4:lle/ muille alustoille

Käyttäjän Hugejorma kuva
Hugejorma
Lainaus käyttäjältä snaketus

Ihme, että kukaan ei ole vielä haikaillut konsoliversion perään tässä kommenttiosiossa. Sinne vaan rahaa pöytään niin kyllä se sieltä tulee. On muuten harvinaisen hyvin optimoitu pc-peli, näitä lisää kiitos. Sai tunteen, että onpas mulla tehokas kone, vaikka ei edes ole.

Komppaan... Pyörii hyvin omalla peliläppärillä ja näyttää aivan mahtavalta. Täytyy kyllä myöntää, että tämä on aivan loistavaa romurallia. Kerrankin autopeli, jossa tavaraa lentää ja autot hajoaa aivan täysin kappaleiksi. Hieman aloin naureskelemaan, kun valitsin ensimmäiseen kisaan 24 autoa yhdelle radalle. Aivan järkyttävä ketjukolari heti ensimmäisessä mutkassa. Ei vastaavaa fiilistä ole muissa ajopeleissä tullut. Hyvä kun menestyy Steamissa. Itse olen tukenut kyseistä peliä alusta lähtien.