Steam vauhditti Next Car Gamen myyntiä – milli kasaan viikossa

Bugbearin työstämä Next Car Game on jatkanut huomion herättämistä, kiitos nyt myös Steamissakin jaettavan Early Access -version. Yhdessä viikossa peli teki rahaa miljoona dollaria.

31.1.2014 00:40

Romurallipeli Next Car Gamen saapuminen Steam Early Accessiin on auttanut vauhdittamaan merkittävästi tuotoksen ennakkomyyntejä. Peliä työstävän Bugbear Entertainmentin mukaan Next Car Game on nyt takonut rahaa sekä Steamin että omien kotisivujensa kautta sen verran vauhdikkaasti, että yhdessä kokonaisessa viikossa yksinään peli teki kuluvan kuun aikana yhteensä kokonaiset miljoona dollaria.

Hyvän tammikuutahdin myötä Next Car Gamen myyntien pitäisi olla kokonaisuudesssaan nyt erittäin mainiolla tolalla. Vasta kuukausi sitten Bugbear juhlisti sitä, kuinka Next Car Gamen ennakkotilaukset tuplaantuivat joulupyhien ansiosta.

Hyvään nykymenestykseen Bugbear ei ole päässyt täysin pelkkien onnistumisten kautta. Yhtiö oli vielä marraskuussa hakemassa rahaa pelin kehitykseen Kickstarterin kautta, mutta koska tavoiteltu 350 000 dollarin summa näytti jäävän tuolloin haaveeksi, päätti Bugbear perua kyseisen joukkorahoituskampanjan.

Tällä hetkellä Next Car Gamen ennakkotilaajat voivat pelata pelistä hyvin varhaista ennakkoversiota. Täyden kokonaisuuden Bugbear on vihjaillut julkaisevansa tämän vuoden puolella, joskin tiedossa ei ole, missä vaiheessa ovista ja ikkunoista tulevat tukidollarit ja pelin niiden myötä kasvava koko voivat merkittävästi viivästyttää ajokokemuksen saapumista.

Lähde: Bugbear

Lisää luettavaa