Steamiin uusi järjestelmä käyttäjäarvioille, betatesti käynnistyi

Valven Steam-jakelualusta on saanut uuden arviointijärjestelmän, jonka avulla käyttäjät voivat jakaa mielipiteitään peleistä aiempaa näkyvämmällä tavalla.

26.11.2013 06:30

Steam-jakelualusta on saanut uuden toiminnon, joka tarjoaa pelaajille mahdollisuuden jakaa näkemyksiään peleistään kaiken kansan ulottuville omalla kielellään.

Vanhan suositusjärjestelmän korvaava Steam-arvostelut on tällä hetkellä betatestivaiheessa, mutta mahdollistaa jo nyt omien mielipiteiden jakamisen ja muiden arvostelujen lukemisen. Arvostelujen kirjoittamisen lisäksi pelaajat voivat arvioida muiden kirjoittajien tekstien avuliaisuutta ja selata arvosteluja, jotka käyttäjäyhteisö on todennut avuliaiksi. Arvostelujen perusteella ei vielä tässä vaiheessa luoda arvosanoja tuotteille, mutta toiminnon kerrotaan saapuvan betatestin aikana.

Arvioiden jättäminen ei vaadi arvioitavan tuotteen ostamista itse, vaan pelin käynnistämisen esimerkiksi ilmaisen viikonloppukokeilun aikana tai kaverilta saadun koodin avulla oikeuttaa arvion kirjoittamiseen. Kauppasivuilta löytyvien arvioiden ohessa ilmoitetaan myös kirjoittajan peliin upottama tuntimäärä, mikä helpottanee ainakin pelaamatta kirjoitettujen arvioiden karsimisessa.

Lähde: Steam

Lisää luettavaa