Steamin ja Epic Games Storen talvialennukset alkoivat! Ilmaisia pelejä ja Steam-palkintoäänestyksiä tarjolla

Steam ja Epic Games Store pyörittävät samaan aikaan käyntiin omat talvialennusmyyntinsä.

19.12.2019 20:05

Pc:n pelilatauskaupat Steam ja Epic Games Store ovat molemmat pyöräyttäneet näin torstaina käyntiin omat loppuvuoden talvialennusmyyntinsä. Steamissa alet kestävät tammikuun 2. päivään asti, kun Epic Games Storella eletään tarjouksien keskellä tammikuun 1. päivään saakka.

Steamin alennuksia voi pitää etusivun ohella silmällä tarjoustuotteiden omalta sivulta. Vastaavanlainen paikka löytyy myös Epicin kauppapaikalta.

Tietysti alennuksien rinnalla tarjolla on taas muutakin ekstraa. Epicin tapauksessa kauppapaikka lupaa tarjota tammikuun alkuun asti joka päivä yhden ilmaisen pelin ladattavaksi ja pidettäväksi. Ensin vuorossa on taktikointihitti Into the Breach, kun taas seuraavat pelit paljastetaan vasta niiden jakovaiheessa.

Steamissa vuorostaan päästään äänestämään taas Steam-palkintojen voittajia. Erilaisia kategorioita on kahdeksan kappaletta ja niihin äänestetään voittajat käyttäjien aiemmin syksyllä ehdottamien ehdokkaiden joukosta. Voittajat paljastetaan 31. joulukuuta.

Steamissa on samalla käynnissä myös Steamville-tapahtuma, jossa shoppailemalla ja erilaisia tehtäviä tekemällä on ansaittavissa poletteja. Näitä voi sitten sijoittaa esimerkiksi erilaisiin chat-tarroihin tai vaikkapa lisäalennuksiin.

Lähde: Steam, Epic Games Store

Lisää luettavaa