Steamin ja GOG-kauppapaikan halloween-alennukset ovat täällä! / Uutiset / pelaaja.fi

Steamin ja GOG-kauppapaikan halloween-alennukset ovat täällä!

28.10.2019 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
4
halloween, GOG, Steam, alennus

Halloween on käsillä, eivätkä edes pc:n latauspelikaupat ole halunneet jäädä huuman ulkopuolelle. Näin maanantaina niin Steam kuin GOG ovat käynnistäneet omat alennusmyyntikampanjansa, jotka nostavat kukin tavallaan jalustalle varsinkin erilaisia kauhukokemuksia.

Steamin alennuksia on koottu tyylitellysti tälle sivulle ja ne jatkuvat aina marraskuun 1. päivään asti. Simppelimpänä listana ne löytää tästä.

GOGin alennukset jatkuvat marraskuun 4. päivään saakka. Niitä voi silmäillä niin kauppapaikan etusivulla kuin listatussa muodossa.

Jo tovin aikaa myös PlayStation Storessa on fiilistelty halloweenin merkeissä. Kyseisiä tarjouksia voi pitää silmällä niille omistetulta kauppasivulta.

Lähde: GOG, Steam (Twitter)

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän frozen kuva
frozen

Steam ainakin aivan kuollut ja vain erroria pukkaa :\

Käyttäjän Angel of Death kuva
Angel of Death
Lainaus frozen

Steam ainakin aivan kuollut ja vain erroria pukkaa :\

Sama. Varma merkki Steam alesta, Steam lakkaa toimimasta täysin.

Käyttäjän Haerski kuva
Haerski

Ihmettelinkin, kun pelatessa ei Steam Overlayn selaimella päässyt yhtään mihinkään. Syytä ei tämän kauempaa tarvinnut lähteä hakemaan.

Käyttäjän zappah kuva
zappah

Tuli mieleen tämän uutisen kautta että eipä ole taas tullut PS4:sta käynnistettyä vähään aikaan. Viimeksi Spider-Manin lisärit. No, ehkä se Death Stranding sitten seuraavaksi jossain vaiheessa.

Nostoja