Steamin räiskyvä 2D-toimintapeli muuttui aina vain vauhdikkaammaksi ja tappavammaksi

3DS:ltä pc:lle viime elokuussa pompannut Azure Striker Gunvolt jatkaa laajentumista Steamissa ilmaisin päivityksin.

30.12.2015 18:15

2D-toimintapeli Azure Striker Gunvolt on vastaanottanut uuden päivityksen Steamissa.

Tuore päivitys tuo peliin jälleen hieman lisää uudelleenpeluuarvoa, sillä sen myötä peli laajenee uudella pikapelaamiseen kannustavalla Perma-Anthem-tilalla. Uudessa tilassa erikoista on se, että pelaajilla on käytössään rajaton määrä EP-pisteitä, ilmasyöksyjä ja -hyppyjä, jotka vauhdittavat liikkumista pelissä huomattavasti. Kääntöpuolena pelin kentät on vain samalla täytetty kerrasta tappavilla piikeillä, joten vauhdikkaan hyppimisen yhteydessä pelaajien on oltava nyt myös erittäin tarkkoja liikkeidensä kanssa.

Uusi pelitila ei näytä olevan ainakaan toistaiseksi matkalla Azure Striker Gunvoltin 3DS-versioon. Kehittäjä Inti Creates on kertonut, että ainakin toistaiseksi studio keskittyy täyttämään lupauksena siitä, että he toisivat uusia päivityksiä pelin pc-versioon puolen vuoden ajan. Jo aiemmin Azure Strikerin pc-versio on laajentunut päivityksillä selviytymiskeskeisellä Endless Attack -tilalla.

Azure Striker Gunvolt julkaistiin pc:lle viime elokuussa. 3DS:lle peli saapui alkujaan Japanissa ja Yhdysvalloissa viime vuoden elokuussa ja lopulta myös Euroopassa viime huhtikuussa. Parhaillaan Inti Creates kehittää pelille jatko-osaa.

Lähde: Inti Creates

Lisää luettavaa